- 25 Ağustos 2011
- 18.321
- 13.422
oofff hemen de yakalanmışıımmmm
hem bana laf atıyosun hem de benim yazdıgımı kaale almıyosun
kendini kötü hisset istedim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
oofff hemen de yakalanmışıımmmm
hem bana laf atıyosun hem de benim yazdıgımı kaale almıyosun
gamzemmm hayırlı ugurlu olsun canımm
zeynep in hediye gönderdigini biliyordum ben aslında ben de katkıda bulunmayı çok istedim ama bu ara hem yogunum hem de maddi açıdan biraz sıkışığım kusura bakma emi canım
kendini kötü hisset istedim
nurdanım kusur mu olur o nasıl bir söz benim yanıma bu kadar güzel dostluklar kar kalmışken hediye mi görür gözüm
Canım hayırlı olsun,iyi günlerde kullan bitanem..günaydın kızlar
anca girebiliyorum çok yoğundum sabah hediyelerim geldi iki ayrı kişiden geldi ama birinin kim olduğunu bilmiyorum biri Zeynep sabah yoğunluğunda kargoyu bekletmemek için ikisini de almış bulundum aldıktan sonra birinin Zeynep olduğunu öğrendim zaten.
Zeynep cnm çok saolasın o kadar mutlu oldum ki şimdi bakabildim akşam fotoları atarım ikizlerin için tişört istemiştin ya cinsiyetlerini öğren hem sana loğusa tacı yapıcam hemde tişörtleri gamze teyzesinden olacakmektubun ayrıca benim için çok önemli çok özeldi saolasın cnm
diğer hediye erkek ismi yazıyor hangi ilden geldiği de yazmıyor acaba mavişin hediyesi mi bilemedim içinden mektup falan da çıkmadı ben mavişin numarasını silmiştim yazamıyorum sen misin diye
bana şefkat göster
daha da güzel günlerimiz olacak ki bizimm
kuzum bu arada zeynep dışında geleen bir hediye daha var ya onun üzerinde gönderilme tarihi var mı bi ona baksaydın :26:
Canım hayırlı olsun,iyi günlerde kullan bitanem..
Zeyyn kesene bereket benim gönlü bol arkadaşım.
Bu arada ne kadar çabuk gitmiş.:26:
amin cnm inşkeşke istanbulda olmuş olsaydım ama birgün yolum düşerse hepinize haber vereceğim geleceğimi
şimdi baktım cnm kargonun yazısının altında kalmış ayın 7 haziranda gönderilmiş
hehe olabilir bende 9+0 da yani 10. haftada öğrendim
yok canım haftasonu inşallah...
bana şefkat göster
daha da güzel günlerimiz olacak ki bizimm
kuzum bu arada zeynep dışında geleen bir hediye daha var ya onun üzerinde gönderilme tarihi var mı bi ona baksaydın :26:
eger ki mavişse bile hediyeyi gönderen demek ki söyledigi tarihte göndermemiş :26: neyse amaann bir çekiliş daha öyle yada böyle tamamlandı diyelim ve önümüze bakalmm
yaa hakkaten ramazandan sonra hep beraber istanbulda toplaşsak ya ne güzel olur ( kesin asmu dan fırça yiyecem şimdi, aynı şehirde görüşemedik başka yerlere gitme planı yapıyon diye )
Hoşbuldummmmm..ama ben bi başımayım buralarda
gamze terkar hayırlı olsun. bende çok niyetlendim biliyosun.
truee hoşgeldinn kuzum
ama ben bi başımayım buralarda
truee hoşgeldinn kuzum
eger ki mavişse bile hediyeyi gönderen demek ki söyledigi tarihte göndermemiş :26: neyse amaann bir çekiliş daha öyle yada böyle tamamlandı diyelim ve önümüze bakalmm
yaa hakkaten ramazandan sonra hep beraber istanbulda toplaşsak ya ne güzel olur ( kesin asmu dan fırça yiyecem şimdi, aynı şehirde görüşemedik başka yerlere gitme planı yapıyon diye )
ama ben bi başımayım buralarda
truee hoşgeldinn kuzum
aynen aynen sen neyine güveniyosun
valla cnm birgün uçağa atlayıp gelmek istiyorum eşimi ikna çabasındayımberfinin bekar evinde kalırım diye düşünüyorum ama o ister mi bilmem
1 hafta sonra pılımı pırtımı toplayıp ankaradan ayrılıp yanına gelecem mutlu musun
valla cnm birgün uçağa atlayıp gelmek istiyorum eşimi ikna çabasındayımberfinin bekar evinde kalırım diye düşünüyorum ama o ister mi bilmem
cnm bilmez olur muyum bakarsın başka çekilişte birbirimize çıkarız
bi yogunlugum olmayacak ya o zamana ona güveniyorum işsiz bir insan olacam sonuçta
evet ama gamzenin geldiği gün seni çağırmicamaaaa berfin bize yakın oturuyor biliyor muydun sen bunu
Afyonda toplanın ALLAH ALLAH. Ne varmış foseptik kuyusuna dönen İstanbulunuzda