Afyonda toplanın ALLAH ALLAH. Ne varmış foseptik kuyusuna dönen İstanbulunuzda
ozaman bakalım ben olacakmıyım
evet ama gamzenin geldiği gün seni çağırmicam
8marttan hatta öncesinden beri güya senle görüşcez
arkanı dön ve git istenmiyorsun artık. bir zamanlar sende bana acımadın
ozaman bakalım ben olacakmıyım
bunun hayali bile beni çok mutlu ediyo biliyomusun
inşALLAH olur gelirsin. bana güzel yemekler yaparsın
evet ama gamzenin geldiği gün seni çağırmicam
8marttan hatta öncesinden beri güya senle görüşcez
arkanı dön ve git istenmiyorsun artık. bir zamanlar sende bana acımadın
kuzum valla o kadar yoğundum ki pazarlamacıların hepsi pazartesi günü başımda oluyor o mu emin de değilim şanssızlık aynı gün geldi kargolar aynı kargo şirketine vermişler ki eğer oysa onunda kesesine bereket ama zeynebin ki kadar mutluluk vermedi bana eşimde burdaydı iyiliğini karşılıksız bırakma diyor dedim iyi bir arkadaş kazandım bırakırmıyım hiç allah ondan bin kere razı olsunhepinizi çok seviyorum kızlar bu çekiliş böyle oldu ama aramızda yapacağımız çekilişler sorunsuz çok güzel olacak inş
günaydın kızlar
anca girebiliyorum çok yoğundum sabah hediyelerim geldi iki ayrı kişiden geldi ama birinin kim olduğunu bilmiyorum biri Zeynepsabah yoğunluğunda kargoyu bekletmemek için ikisini de almış bulundum aldıktan sonra birinin Zeynep olduğunu öğrendim zaten.
Zeynep cnm çok saolasın o kadar mutlu oldum ki şimdi bakabildim akşam fotoları atarımikizlerin için tişört istemiştin ya cinsiyetlerini öğren hem sana loğusa tacı yapıcam hemde tişörtleri gamze teyzesinden olacak mektubun ayrıca benim için çok önemli çok özeldi saolasın cnm
diğer hediye erkek ismi yazıyor hangi ilden geldiği de yazmıyor acaba mavişin hediyesi mi bilemedim içinden mektup falan da çıkmadı ben mavişin numarasını silmiştim yazamıyorum sen misin diye
AFYONA BEN GEÇEN SENE GELDİM, SENİ TANIMIYORDUM AMA TANISAYDIM GELİRDİM MUTLAKA
HAİN BERFOO
NEREYE GİDİYOSUN BEE, SEN ORDA ÇALIŞMIYOR MUSUN KIZMMMFAZLA UZAGA GİDEMEZSİN
AMA BEBEGİM GERÇEKTEN ŞU PROJE ELİMİ KOLUMU BAGLADI, AFFET BENİ LÜTFEENNNNN
kuzum yapmaz olur muyuminan evli olmucaktım anında senelik iznimi alır gelirdim ama evli olunca biraz zor bu işler içim hala kıpır kıpırken biride kızım otur kocan var senin diyor ben nurdana gizlice haber veririm
bidaha olmasınkızlar bi yandan proje çizdigim için bazen caps lock u kapamayı unutuyorum kusura bakmayın
gerçekten afyon çok ii bir tercih olacaktır
AFYONA BEN GEÇEN SENE GELDİM, SENİ TANIMIYORDUM AMA TANISAYDIM GELİRDİM MUTLAKA
HAİN BERFOO
NEREYE GİDİYOSUN BEE, SEN ORDA ÇALIŞMIYOR MUSUN KIZMMMFAZLA UZAGA GİDEMEZSİN
AMA BEBEGİM GERÇEKTEN ŞU PROJE ELİMİ KOLUMU BAGLADI, AFFET BENİ LÜTFEENNNNN
Eğer dr. gitmeni sakıncalı bulursa Adrasanı unut kuzum..bu sene de beni tanıdıgın için geliver n'olur. Ben gidemiyorum bir yere. Yarın doktora yalvarmayı düşünüyorum 'nüfennnn beni Adrasana gönder' diye
seninle arkadaşlığımı bitirebilirim
bidaha olmasın
bu sene de beni tanıdıgın için geliver n'olur. Ben gidemiyorum bir yere. Yarın doktora yalvarmayı düşünüyorum 'nüfennnn beni Adrasana gönder' diye
Eğer dr. gitmeni sakıncalı bulursa Adrasanı unut kuzum..seneye buluşuruz orda.
bitirmezin sen benimle arkadaşlığını, çünkü beni seviyorsun
uzak ki bana afyon :26: ama sen bebiş olunca gel istanbula orda çekiliş güzelleri olarak toplanırız
Dr.nu dinle yaramaz kız..harika olacak harika. En temiz en sakin yer orası bilemiyorum oraya da yok derse artık evimin oturma odasındaki koltuğu açar yatarım yaz boyunca..
O doktorlar dizisi benim, bu cennet sokagı senın zapplar dururum
tamam söz benim zaten soy sop orda. Bende ordaydım bi vakit fakat peder bey Beni Afyona kaçırdı
Made in Bakırkoy.
Sanırım ondan biraz kırıklık var bende
Dr.nu dinle yaramaz kız..
afyon da pek ufak yer yaa :26: benm rahmetli orda askerlik yapmıtşı da onun yanına gelmiştim, gidecek yer bulamamıştık pek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?