breaking bad
game of thones degıl canım sopranos...
Pek karı yok ortalıkta onda..
Bates Motel başladı şimdilerde onu izliyorum
birde Mentalist....
Dexter izledin mi?
yokmuş canım sordum sabah
tamam dediğimiz gibi gamzeyede söyle. kargo gelince kabul etmesin.. ben ona göndericem..
kızlar yok valla gelen giden mesaj attım mavişe ama dönmedi hangi kargoya verdin kargoda sürünmesin yazık olacak aldıklarına dedim ama hala bir cevap yok
tamam dediğimiz gibi gamzeyede söyle. kargo gelince kabul etmesin.. ben ona göndericem..
ben de gönderebilirim bişeyler
Ben zaten söylemiştim zeyyne,bende gönderirim.
kızlar yok valla gelen giden mesaj attım mavişe ama dönmedi hangi kargoya verdin kargoda sürünmesin yazık olacak aldıklarına dedim ama hala bir cevap yok
atma msj artık gamze. Gerçkten boşver gitsin. Ben olsam msj falanda atmazdım..
valla cnm atmayacaktım ama ortada bir hediye varsa ve gerçekten verdiyse parasına yazık mundar olmasın diye mesaj attım yoksa hediye beklediğim yok artıkhiç böyle birşeyi hak etmiyordum kendime de yediremiyorum galiba aklıma geldikçe çok sinirleniyorum abla kardeş muhabbeti yaptık uzun uzun yazıştık kendimi kullanılmış hissediyorum...
kargoya falan vermemiştir kaç gün oldu ne kargoymuş bu böyle
valla cnm atmayacaktım ama ortada bir hediye varsa ve gerçekten verdiyse parasına yazık mundar olmasın diye mesaj attım yoksa hediye beklediğim yok artıkhiç böyle birşeyi hak etmiyordum kendime de yediremiyorum galiba aklıma geldikçe çok sinirleniyorum abla kardeş muhabbeti yaptık uzun uzun yazıştık kendimi kullanılmış hissediyorum...
neyse böyle olması gerekiyormuş diyip kouyu kapatalım olurmuKargo geleceksede alma lütfen Mundar olup olmamasıda boşver.. Kendini kötü hissetmemiş mesajlarına cvb vermemiş. Bırakalımda kargosu iade olunca kendini kötü hissetsin
Mavişim ne gzl buralardan muhabetteydin. Hep dediğimiz şey. Işiniz olabilir ama nezaket icabı bir msaj at. Ne kaybedersin. 10sn ancak alır.
valla cnm burayada yazdı banada mesaj attı pazartesi günü bugün kargoya verdim diye yalan olmayacağını umuyorum ama eğer yalansa hakkımı helal etmiyecemhediyeler için değil beni enayi gibi 2 haftadır bekletiyor
Gamze hatun, Lokumlarından benden heee
Lokum mu???????????Gamze hatun, Lokumlarından benden heee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?