- 30 Temmuz 2012
- 3.093
- 654
vayy sen aşmışsın artık ama helal olsun diyorumben HOUSE dizisini gece gündüz başından kalkmadan 3 haftada 5 sezon bitirdim ama resmen yemegi bile diziyi izlerken yiyordum o kadar çıkmıyordum odamdan
ya benım keremin vücudundan ziyade tavırları hoşuma gidiyor, zeynebe bakışı , onu gıcık ederken gülüşü falan çok gerçekçi çok içten geliyo zeyneple mutlu olsunlar cidden ergen oldum bu diziylebir ara keremin vücuduna hayranım diye bende kas yapacam demişti benim herif sonra ona olan hayranlığımdan vazgeçtim ama TEK KURAL AHMET KURALDAN vazgeçmem 1 haftada işler güçlerin bütün bölümlerini tekrardan izledim eşim çıldırıyordu evde
bana ruya degil gibi geldi ama bilemedim :44:
ben son bolumu izlemedim de o kadar plan boşa mı gıttı yanı , akselin babası öldüyse jalenin plan bozuldu demektir.. güneş nolcak.. 4-5 bölüm önc yıllar geçmiş zeyneple ropörtaj yapıyorlar gibi bi sahne vardı .. orda arkadan bi kız çocuğu sesi geliyordu acaba kerem de mi ölecek .. gölyazıdaki çocuğu da diziye kattılar sonra onla mı evlencek ki ama oyle olmasın yafffrüya olmasını ümit ediyorum
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
yazdklarn görünmüyor hemşeriim