- 25 Ağustos 2011
- 18.321
- 13.422
- 298
berfom cnm benim dün online gördüm seni ama yazmadın hiç topiğe yoğun musun bir problem yoktur inş
evet kuzum dün baya bi yogundum17:25 işlerim bitti. kk açıktı. arada bir profilime bakıyordum falan
sen nasılsın napıosun bakalım
eheheh bebişler ne yapıyoo:81::81:
dün fındık yedim...
bayaaa bi kımrıştılar içerde hoşlarına gitti herhalde
başka napıyolar bilmiyorum
günaydın hatunlar nasılsınız keyifler nasıl sizlerin fikirlerini almak istiyorum
Eki Görüntüle 1144006
sizce bu nasıl aslında çok begendim ama ölçüsü yazmıyor sizce çok küçükmüdür bazı pasta tabakları fazla küçük oluyor la vita boune diye bi marka bu markayı bilen varmı
çok tatlıymış bu markayı duymuştum ama kullanmadım hiç..
normal pasta tabağı büyüklüğündedir bence çok küçük görünmüyor...
Çok şeker canım..günaydın hatunlar nasılsınız keyifler nasıl sizlerin fikirlerini almak istiyorum
Eki Görüntüle 1144006
sizce bu nasıl aslında çok begendim ama ölçüsü yazmıyor sizce çok küçükmüdür bazı pasta tabakları fazla küçük oluyor la vita boune diye bi marka bu markayı bilen varmı
evet aslında çok küçük görünmüyor ama resim yanıltıyo olabilir mi diye fikir almak istedim :)
valla küçük olsada çay tabağı kadar olmaz sonuçta...
hem 1 dilim pasta koyuyosun bence sığar..
ayrıca kenarlarının olmasına bayıldım ben şahsen düz tabak çok sevmiyorum..
koydukların akıyo damlıyo falan
Eki Görüntüle 1144012 Eki Görüntüle 1144013 Eki Görüntüle 1144014 Eki Görüntüle 1144015 Eki Görüntüle 1144016
bunlarda diger parçaları ama dedigim gibi ölçülerde bi kararsızım
Çok hoş takım yaa,markası yazmıyor mu?Eki Görüntüle 1144012 Eki Görüntüle 1144013 Eki Görüntüle 1144014 Eki Görüntüle 1144015 Eki Görüntüle 1144016
bunlarda diger parçaları ama dedigim gibi ölçülerde bi kararsızım
bence çok güzel...
geri iade şansın yokmu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?