- 13 Aralık 2009
- 10.762
- 1.987
- 448
- 38
evet canım rehber öğretmenim , bugün 2 ders arka arkaya 8lere seminer vardı bir sınıf zaten çok fena o sınıfa ne zaman girsem dersin sonunda nefesim daralıyo anlatacaklarım arasında nefes almak yerine dur sus dediğim için
evet canım rehber öğretmenim , bugün 2 ders arka arkaya 8lere seminer vardı bir sınıf zaten çok fena o sınıfa ne zaman girsem dersin sonunda nefesim daralıyo anlatacaklarım arasında nefes almak yerine dur sus dediğim için
hımmm :26:
ahhh 8 ler...
insanı bu hallere sokuyorlardı ders sonundaa:95::96::111:
hahaha aynenhalden hale giriyorum baştan sona kadar şöyle ki ,
kapıyı açtığım an:114: , :99: :99: :99: :99: :99:
Kız sizin 8ler geliyo mu? Bizimkiler okul sınavı da bitti, bi sevgilisini görmek isteyenler geliyor. İki hafta kaldı zaten, ne semineri yapıyorsun canım?
,
şükür ki bizim okul dönüşümlerde ilkokul oldu, ben de kaldım okulda tayin istemedim, rahatım artıkk
accuk çocuk gürültüsü çekiyom emmeee, 8lerin ergenus triplerinden iyidir
bi höytttt dedin mi 2 ders rahat geçiyo en azından
şükür ki bizim okul dönüşümlerde ilkokul oldu, ben de kaldım okulda tayin istemedim, rahatım artıkk
accuk çocuk gürültüsü çekiyom emmeee, 8lerin ergenus triplerinden iyidir
bi höytttt dedin mi 2 ders rahat geçiyo en azından
haha sevgililer genelde 7. sınıftan oluncabizimkiler tam kadro okuldalar bizim yazılılar da devam edıyor canım, lise tanıtımı ve teog tanıtımını sene başnda yapmıştım ben ama o donemde çok önemsmiyorlar sımdı tahmını puanları bulunca liseleri çok sordular, hala sağlık mesleğe gidip doktor olcagını düşünenler falan var oyle olunca ben de tekrar liseleri tanıtıyorm şimdi, yakınlardaki mesleki bölümleri anlatyrm falan tercih donemine hazırlık olsun diye , bi de bizim okul kalabalık salonda toplayınca verimsiz oluyor sınıf sınıf anlatyrm o yuzden
,
iyidir orta
Senin branşın neydi? İngilizce mi?
Bence en zor zamanlar ortaokul zamanları, lise bile daha iyi ortaokuldan. Ben resmen tövbe ettim, bir daha tayin istesem, mecbur kalmadan ortaokul yazmam.
senin branş da ıngılızce demi valla branş öğretmeni için en guzeli ilkokul ya çok masumlar bizim bazı öğrenciler profosyonel yalancı kaç kere çocuğun anlattıklarına üzülüp yalan olduğunu öğrendim , bol bol dizi izleyip geliştircem kendimi yalan ihtiras intikam ne ararsan var bizimkilerde
evet ingilizcee
sizin gibi şanslıyız biz de yani, seç beğen al, ilkokul-ortaokul-lise
ben de zorunlu kalmadıkça ilkokul dışında tercih yapmam heralde, ya da gereçkten kaliteli bilise olursa o zaman liseyi düşünebilirim.. ama ortaokula kolay kolay geçmem ben de
Benim de 200 civarı son sınıfım var(dı) artık pek yoklar. Bu yılın 8'leri beni çok zorladı valla. İkinci dönem sadece 8'lere çalıştım, aslında onlara ayrı bir rehber öğretmen olsa yeridir. Diğerlerine zaman ayıramıyorum çoğu zaman. :26:
haha sevgililer genelde 7. sınıftan oluncabizimkiler tam kadro okuldalar bizim yazılılar da devam edıyor canım, lise tanıtımı ve teog tanıtımını sene başnda yapmıştım ben ama o donemde çok önemsmiyorlar sımdı tahmını puanları bulunca liseleri çok sordular, hala sağlık mesleğe gidip doktor olcagını düşünenler falan var oyle olunca ben de tekrar liseleri tanıtıyorm şimdi, yakınlardaki mesleki bölümleri anlatyrm falan tercih donemine hazırlık olsun diye , bi de bizim okul kalabalık salonda toplayınca verimsiz oluyor sınıf sınıf anlatyrm o yuzden
benim gözlemlediğim ilkokuldakiler rehber öğretmeni ayrı bi seviyolar.
kendisiyle birebir ilgileniyor ya
kızlar önümüzdeki sene için ben de ilkokul mu ortaokulmu düşünüp duruyordum ışık tuttunuz valla... ilkokuldakiler derste konuşmuyor mı yaniben çocukları susturmaya çalışmaktan zor ders işliyorm...
bugün onu düşündüm bende kaç kere 5. 6. sınıflar gelip kapıdan döndü 8 leri görünce zaten yarım gun okulda olmasam birikiyor herşey .Benim de 200 civarı son sınıfım var(dı) artık pek yoklar. Bu yılın 8'leri beni çok zorladı valla. İkinci dönem sadece 8'lere çalıştım, aslında onlara ayrı bir rehber öğretmen olsa yeridir. Diğerlerine zaman ayıramıyorum çoğu zaman. :26:
benim gözlemlediğim ilkokuldakiler rehber öğretmeni ayrı bi seviyolar.
kendisiyle birebir ilgileniyor ya
tabi ki de ilkokul kurbaannneeeyykızlar önümüzdeki sene için ben de ilkokul mu ortaokulmu düşünüp duruyordum ışık tuttunuz valla... ilkokuldakiler derste konuşmuyor mı yaniben çocukları susturmaya çalışmaktan zor ders işliyorm...
Gerçekten öyle oluyor. Bizim okuldaki ilkokul rehber öğretmeni arkadaş çok pasif sanırım. Bi çocukla ilgilenirken görmedim. Bi de yanına ikinci atandı.
Sabah biz, öğleden sonra onlar var. Bazen müdür diyor, diğer arkadaşın ilkokul olduğundan iş yükü sana göre az, bazı işlerde yardımcı olsun diye, içime sinmiyor. Antipatik insan da bizim branşta hiç çekilmiyor.
Ayyyy bu konuya nerden geldim, dedikoducu muyum neyim:26:
hahaha aynenhalden hale giriyorum baştan sona kadar şöyle ki ,
kapıyı açtığım an:114: , :99: :99: :99: :99: :99:
naber gız hemşo:) rehberim ol gel bana
börekler açarım sana..
azıcık deliyim emme
zararım dokunmaz sana😋
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
tabi ki de ilkokul kurbaannneeeyy
hahhha bacım bu bir gerçek ilkokulda rehberliğe iş yok , bişeyler yapılır tabi ki ama sınırlı zaten ciddi bi olay olmuyor, okula yönlendirme yok, rehberlik etkinliklerinin çoğunu hayat bilgisinde işliyorlar .. ancak drama oyun terapisi falan yapılabılır onun da sertifikası vs lazım , ailevi durumlar falan olabılır o da 100 kişide 20 olsun yine de bize göre çok çok az yorucu olur ilkokul bende buyüzden ilkokul ve okul öncesi istemıyrm kendimi rahatsız hissederm ben öyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?