- 23 Aralık 2012
- 2.948
- 409
miniklerle öyle korkular yaşamıyoruz çok şükür
şaka bi yana keşke öğretmen olaydımm ya.o zaman sevmiyordum cocukları ama sımdi bitiyorum ahh ahhh
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
miniklerle öyle korkular yaşamıyoruz çok şükür
amanda aman poposunda pireler uçuşan hatunlarım gelmiş...
Öğlen olduuu breeeee
Hayatta en sevdiğim üc şeyin üçüde uyku
delüü benimde uyku degılde uzanmak ohhhhh.
ne derler bi dönüm bostannnn yan gelll Özlemmm
Ahaha
Tembellik nasil güzel birşey Ya Rabbim
aynen bende tembelliği çok seviyorum pazar sabahı kalkarım saat sekizde eşim uyanana kadar pc başında film izlerim hiç kalkmam yerimden sonra pişman olurum keşke kalkıp ortalığı toplasaydım temizlik yapsaydım diye
şaka bi yana keşke öğretmen olaydımm ya.o zaman sevmiyordum cocukları ama sımdi bitiyorum ahh ahhh
aynen bende tembelliği çok seviyorum pazar sabahı kalkarım saat sekizde eşim uyanana kadar pc başında film izlerim hiç kalkmam yerimden sonra pişman olurum keşke kalkıp ortalığı toplasaydım temizlik yapsaydım diye
Merhaba, sana da günaydın
benim ikinci bi şansım olsaa, düşünürdüm sanırımm :26:
mesleğimi ve öğretmeyi seviyorum ama bazen aynı anda 35-40 tane çocukla uğraşmak cinnet geçirme noktasına getirebiliyor..
çocuk fikrinden çok çok çok uzağım mesela sırf bu yüzden... çocuk düşünmeyebilirim yani ilerde... soğutuyor beni çocuk sahibi olma düşüncesinden..
hımm olabılır canım aslında ınanılmaz bıe sabır vardır bende ama sevmiyordum işte ne bileyim ergen tripleri sanırım.
ahhh öyle deme kendi cocugun olsun ölür bitersin. Ben şimdiden mercimeğim diye seviyorum .. eh az delilikten oluyor ama sende farklı olmazsın emin ol
hımm olabılır canım aslında ınanılmaz bıe sabır vardır bende ama sevmiyordum işte ne bileyim ergen tripleri sanırım.
ahhh öyle deme kendi cocugun olsun ölür bitersin. Ben şimdiden mercimeğim diye seviyorum .. eh az delilikten oluyor ama sende farklı olmazsın emin ol
o nası tembellik öyleee
bi kere tembelliğin kitabında haftasonu erken saatte kalkmak yazmazzz
bilemiyorummm çocuk çocuk diye ölüp bitmediğim ksin ama onu biliyorumm
evlendikten 2-3 sene sonra ancak düşünürüm sanırımm :26:
kız bende öyle diyordum hatta 5 sene derdim çocuk yapıp ne yapacam gezer dolaşırım evliliğimin keyfini sürerim diyordum ama şimdi eşimi ikna etmek için uğraşıyorum çocuğum olsun istiyorum
eheheh mercimeğim güzelmiş
7 de kalkıyommm ben :26: