- 23 Aralık 2012
- 2.948
- 409
hemşom çağırı da gitmem mi
bükme börek yimem mi
yime içme bahane
iki gevezelik etmem mi
haha
aşık ozan atışmasına dönecek
hemşom yaa.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hemşom çağırı da gitmem mi
bükme börek yimem mi
yime içme bahane
iki gevezelik etmem mi
Canım aslında bu senin algınla da ilgili bir olay. Bence çocukların pek çok sorunu hatalı anne-baba tutumundan kaynaklı ve ailelere yönelik çalışmalar ortaokulda çok kısır kalıyor. Halbuki ilkokul seviyesinde çocuklarla ilgili oluşabilecek pek çok olumsuz yönelim önlenebilir. Ailelerle yapılan çalışmalar bu noktada çok kıymetli. Zaten anaokulunda arkadaşlarım var, yoğunluklu olarak veli eğitimi yapıyorlar. Ama düşünüyorum, ben ancak senede bir kez veli eğitimi yapabiliyorum. Bence rehberlik anne-babalar için de çok önemli.
aile konusunda katılıyrm canım hem çok vakit olmuyor aile görüşmesine hem de geçmişte yapılan yanlışlar değiştirilmiyor ortaokul lisede , küçük grupta yapılacak en yoğun şey aile görüşmeleri hele ki okuloncesnde 30-40 kişilk bi okulda olsan her aile ile yakından ilgilenebilirsn o yonden cok ıyı.
ortaokulda da veli toplantısı, öğrenci görüşmesi, öğrecilerle etkinlikler , seminer vs hepsinden biraz var o tempo hoşuma gidiyor benım o yuzden ortaokul lisede çalışaym dıyrm tabi bu şu anki düşüncem ilerde ne olur bılmıyrm
Canım sizin oralar nasıl bilmem ama bizim burda anaokulunda da 100-200 civarı mevcut oluyor. Bizim okulumuzun yanındakinde 200 üstü sanırım. Oradaki rehber öğretmen tüm gün çalışıyor, tek tek veli ziyaretlerine bile gitti çocukların. Bana söylediği, anaokulunun zor olduğu genelde.
Ben de lise istiyorum yoğunluklu olarak, gençleri seviyorum. Ama kısmet tabi.
kızzlaaarrrrrr
var mı bi gelişme hediyeler konusunda acaba :26:
haber varmı peki katillerindengünaydın kızlaarr hayırlı cumalarrr
canım şu anda hediyelerini alamayanlar;
solitarywoman
_asmunikal_
sekerlikkk
Günaydın kızlar hayıırlı cumalar :89::89:
lavin hediyelerini güle güle kullan küpene bayıldım
haber varmı peki katillerinden
Günaydınlarr
Ben de en çok onu sevdim, hatta taktım bile bugün.
günaydın kızlar
benim hediyelerim belki bugün gelir
inşallah yaaa
hayırlı sabahlar hayırlı cumalar kızlar..
geçen hoca şunu dedi, çok hoşuma gitti. bizde bunu yapalım inşALLAH..
"yeryüzünde 1fatihası okuyacak dahi kimsesi olmayanlarada birer fatiha okuyalım inşALLAH " demişti
inşallah yaaa
Zeyyy bebişlerin cinsiyetini ne zaman öğreneceksin?
inşallah gösterirlerse yarın öğreniriz canım randevum var...
sağlıkla görelimde cinsiyeti çok kafama takmıyorum..
sadece kızlarım yada oğluşlarım diye sevebilmek için öğrenmek istiyorum
biri kız biri erkekte olabilir