Normakde bende 7de kalkiyorumda raporlu oldugum ocin bugun 9 da kalktim
gıyneş acık gıyneş
genelde afyonlu veya konyalı bi teyze yakınlık gösteriyrsa bekar oğlu yeğeni hatta komşusu vardır
anaaaam elifcim ya ben de mesaj beklıyordum senden nete giremedm fazla bugün sen de buradan yazmışsın
beğenmene çok sevındım, iyi ki göndermişim tuniği
diğer bluz oldu mu ya onu çok tereddütlü aldım butikten aldığım için değişim de olmadı umarım olmuşturgüle güle güzel günlerde kullan
Kızlar benim hediyelerim gelmiş, katilim gulsaf'a teşekkür ederim, kesesine bereket:)
Kızlar benim hediyelerim gelmiş, katilim gulsaf'a teşekkür ederim, kesesine bereket:)
Koydum kiiiiiisonunda
hadi koy bakalım
ben g ile baslıyor demış olabılırmıyım acebeee
Koydum kiiiiii
Hiç de demedin
bulursammm hediyeleri bana göndercennnmiiiiiii
Neyi bulursam cicim:44::44::44:
birşey bulurum ben ne yapcannn
sen göndercen mii. Ben dediydim senin katil g ile başlıyor diye..
6. hissiyat var bendeee cicimmm
Gözün aydın katilciğim güle güle kullann
Hatırlamıyorum ama olsun, sen iste tatlım ben elimden geldiğince gönderirim sana ne istersen
Teşekkürler kurbanlık kuzu
anammm tamamdır fıstık bu lafa karşılık sadece canının sağlığını isterimm
aaa aaaaa
ayrıca sevgili katilim, teesüf ederimdün kk girmişsin başka topiklere yazmışsın buraya yazmamışsın kötü katil
bilmem göndermiş sanıodum ben :26: kargo takipten baktım
Aaaaa o göndermemiş miydi?
Margarikotin benim katilim hiç hesabımda yoktu
Günaydınlar güzeller
Elif cicilerini güle güle kullansın,gevezek canım senin de kesene bereket. Maşallah çok zevklisin
yağmurrrrrrrrrrrrrr yağmurrrrrrrrrr
geri verecekkkkkkkkkkkkkk buharlaşan sevgimiziiiiiiiiiiiii
belki biri kız biri erkek olur :)ay herkes öyle söylüyo annem de dün bişeyler almış dayanamayıp hep mavili mavili almış
ama ben kız hissediyorum yeaa
öğretmen olsan olmasa mıydım derdin bacım yeni nesil fenaşaka bi yana keşke öğretmen olaydımm ya.o zaman sevmiyordum cocukları ama sımdi bitiyorum ahh ahhh
her gün çocukların içinde oluncaa, yok ıı ııııh, hemen istemem
evde kafa dinleyeceğim bi süre olmalı yoksa çok kötü olur benim için...
oldu bugün giydim hatta:):):) öğrencilerim de beğendi ahaha:):)
öğretmen olsan olmasa mıydım derdin bacım yeni nesil fena
aynen canım bazen televizyon sesini bile götürmüyor kafam çocuğum olsa nasıl ilgilencem diyorum ki haftada en çok üç kez derse giriyorumdur genelde tek ya da üç dört kişi gorusuyorum çocuklarla ona rağmen yoruyorlar,
çoğu zaman olumsuzlukları dinlediğim için çocuk sahibi olmaktan ziyade çocuk yetiştirmekten korkar oldum ortam çok kötü(
sen de mi öğretmendinnnn :26::26: atlamışım ya ben bu detayııı :26::26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?