- 13 Aralık 2009
- 10.762
- 1.987
- 448
- 38
Aynen...bir kahve yap kendine belki işe yarar.
Missleeeyyy senin kurbanin ben olabilirmiyim lutfeeeennnyaa true asmu katılın nüfenn. Kura da size çıkma ıhtimalimi sevin yahuu.Lokum diyom,kaymak diyom
,hashas diyom,halis ev ekmeği diyom... katılınnn canım yaaa
Okudum msj yazdım ona..true geçmişi okusanya :26: özge sana yazmış hediyelerimi begenmedinmi diye
özgee bana italyadan karpostal gönder dedimçok pahalı dedi
Canım yaakahve içebilecek bi boşluğum yk ki
nöbetçiyim bugünn
tenefüslerde bişey yapamıyorumm
Benim rüyalarım hep polisiye, cinayet falan. Bir keresinde bi arkadaşımı öldürmüşüm, çöp poşetine koymuşum. Masanın altında. İçinden kan falan damlıyor.
Bir keresinde Hülya Avşar'ın bedenine çelikten uzaylı varlıklar girmiş. Robocop gibi falan olmuş.
Bir keresinde Survavior'a katılmışım, ordaki eleman bana aşık olmuş(Kocam duymasın)
Bizde düne kadar yağmur vardı, hatta sırılsıklam oldum. Ev soğuk, iki kat çorap giyiyorum. Kışın bile böyle üşümedim.
Bugün güneşli Allah'tan. Şu tayinler bi açılsıni tropik iklimli bir memleket isteyeceğim kendime.
Ayyyyyy güneş,kum, deniz
Okudum msj yazdım ona..
Kız tatilde diye rahatsız etmek istemiyorum açıkcası asmu,birde cvp yazarsa yurtdışında olduğu için on katı yazarlar faturaya.
Gunaydin sevgili hatunlar nasılsınız.Ben biraz rahatsizm rapor aldim bugun 3 gun evdeyimmm
Missleeeyyy senin kurbanin ben olabilirmiyim lutfeeeennn
Daha iyiyim ama bahçeye çıktığım an başlıyor hemen ya..ben görmedin sandımburadan yazarsın o okur diye şey ettim
nasıl oldun atlatabildinmi hastalığını
Daha iyiyim ama bahçeye çıktığım an başlıyor hemen ya..bu güzel havalarda bahçemin tadını çıkaramıyorum asmu.
Sen nasıl oldun canım?
Akciğerlerini mi üşüttün acep asmu?klimaya dikkat etmeye çalış.bahçede çıkılmayacak gibi değilki istanbulda olsam kesinlikle görmeye gelirdim seni ve bahçeni
benimde klima açıyolar. kapatıyorumdün derin nefes alınca karnım ağrıyodu:26: akçiğermi oluyor
Kuzum niye ağlıyorsun sen bakim?
Geçmiş olsun...........Gunaydin sevgili hatunlar nasılsınız.Ben biraz rahatsizm rapor aldim bugun 3 gun evdeyimmm
bu akşam herkes adını vererek dua etsin inşALLAH senin içincanım sıkkın true hala yaptıgım fedakarlık ve gosterdıgım sabrın karşılığını göremiyorum
Akciğerlerini mi üşüttün acep asmu?klimaya dikkat etmeye çalış.
Valla ne güzel olurdu asmu,kızlarıda çağırırdık..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?