- 23 Aralık 2012
- 2.948
- 409
- 198
kutup mu orası ya
valla su anda 18 derece gösteriyor içerisi siz düşünün. kışın da cehenneme dönüyor. ilin en eski binası. Gevezek bilir eski adliye binası
Son düzenleme:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kutup mu orası ya
Günaydin millet :)
Herkesler iyidir ins
Benim hediyeler ben dönene kadar gelir diye umuyorum bakalım
Trueeeee duy sesimi baska yazmadin bana hic yoksa begenmedin mi
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
valla su anda 18 derece gösteriyor içerisi siz düşünün. kışın da cehenneme dönüyor. ilin en eski binası. Gevezek bilir eski adliye binası
:111: günaydın eylülcüüükkk :111:
abooww daha kötüymüş sizin orası düne kadar bizde donuyoduk valla herkes yanıyoruzzz yazınca benim donmam abes oluyodu
donuyorum ben ya. hala ayagımda bot altında 2 kat çorap. sırtımda kazak var.. Çalıştıgım bina taş bina...yazları buz gibi ama haddinden fazla ya
günaydın panterrr
ııı... şeyy.... :26:
aramıza kutuplardan kaıtlanlar var demek ne güzeeel
şaka bi yana, nerde yaşıyorsun sen?
ben hamile kaldıktan sonra ki bütün rüyalarım doğum üzerine.Yeni doğum teknikleri bile geliştirdim rüyamda.. Doktor bebek tersten geliyor dedi ben ağzımdan ıkınıyordum..
Neden ya benım bu hayal dünyam neden bu kadar geniş
izmir yanıyor izmir çok sıcak kızlar deniz havası var gelin denize girelim
Günaydın İyiyiz şükür, sen nasılsın?Günaydın hanımlarnasılsınız?
ya önceki hayatında seri katildin canım yada eşine söyle yorganı çekip durmasın toton açıkta kalıyor yavrumm kıyamam sanaBenim rüyalarım hep polisiye, cinayet falan. Bir keresinde bi arkadaşımı öldürmüşüm, çöp poşetine koymuşum. Masanın altında. İçinden kan falan damlıyor.
Bir keresinde Hülya Avşar'ın bedenine çelikten uzaylı varlıklar girmiş. Robocop gibi falan olmuş.
Bir keresinde Survavior'a katılmışım, ordaki eleman bana aşık olmuş(Kocam duymasın)
Bizde düne kadar yağmur vardı, hatta sırılsıklam oldum. Ev soğuk, iki kat çorap giyiyorum. Kışın bile böyle üşümedim.
Bugün güneşli Allah'tan. Şu tayinler bi açılsıni tropik iklimli bir memleket isteyeceğim kendime.
Ayyyyyy güneş,kum, deniz
İyiyim bende lavincim çok şükür..Günaydın İyiyiz şükür, sen nasılsın?
Günaydın hanımlarnasılsınız?
ya önceki hayatında seri katildin canım yada eşine söyle yorganı çekip durmasın toton açıkta kalıyor yavrumm kıyamam sana
Bizde iyiyiz.....uyku mahmurluğu,ayılmaya çalışıyoruz.Günaydınlar iyiyiz siz nasılsınız :86:
Bizde iyiyiz.....uyku mahmurluğu,ayılmaya çalışıyoruz.
Bizde iyiyiz.....uyku mahmurluğu,ayılmaya çalışıyoruz.
Aynen...bir kahve yap kendine belki işe yarar.çoooook uykum var benimmmmmm
Hmmm hepimizde böyleysek havalardan olabilir gibi..:26:benimde öylee işler beni bekliyo yapasım yok
Ya ben hep böyleydim. Millet böyle anlamlı, güzel güzel rüyalar görür ben hep böyle. Hele dün geceki rüyamı hatırlamak istemiyorum, iğrençti.
İnsan rüyasında Bülent Kayabaş'ı görür mü yaa