- 19 Mart 2010
- 21.479
- 15.166
- 498
Vayyyy aramızda Fenerliler varYavrum ben takım tutmuyorum, sadece çağrışım
eneeee fenevliii varmış ya aramızda.
Tamam sana şikeli lokum göndericem canımmmm. Şeyli lokum yanıi çifte kavrulmuş:26:
NİYE kimse bana cevap yazmıyor :44::44::44::26::26:
napıyosun canımgünaydın kızlar
almam ulen bir dahaki çekilişe sizi
ayrıca koca tarafından trabzonsporluyum
sen kazana düştün :122::122::122:
napıyosun canım
niye hııı
rüyamda doğum yapıyordumtam doğum değil ama hastaneye gidiyorduk işte sancılanmıştım :26::26:
hayır olsun güzel bir gelişme yaşıycaksın..
neden böyle oldu ben çözemedim tarihler belliydi sonuçta ne gibi bir mazeret olabilir ki maddi açıdan hediye alamıycak durumdaysan çekilişe katılmıycaktın yani , çekiliş bitti hediyeleşme bitti hala göndermeyenler var
napıyosun canım
niye hııı
rüyamda doğum yapıyordumtam doğum değil ama hastaneye gidiyorduk işte sancılanmıştım :26::26:
almam ulen bir dahaki çekilişe sizi
ayrıca koca tarafından trabzonsporluyum
sen kazana düştün :122::122::122:
ben hamile kaldıktan sonra ki bütün rüyalarım doğum üzerine.Yeni doğum teknikleri bile geliştirdim rüyamda.. Doktor bebek tersten geliyor dedi ben ağzımdan ıkınıyordum..
Neden ya benım bu hayal dünyam neden bu kadar geniş
baktım yorumuna
Rüyada Doğum Sancısı Çekmek
Rüya sahibinin belini büken borçlarından kurtulmasına, onu yaşayan bir ölüye çeviren tüm sorunlarını arkasında bırakmasına, esenlik bulup, rahata kavuşmasına yorulur.
rüyada Doğum Yaptığını Görmek
Rüya sahibinin kendisinin doğum yapıyor olması tüm üzüntülerinin artık sonunun geldiğine ve eski güzel günlerine kavuşacağına yorulur. Rüya sahibinin bozulan işlerinin yeniden açılacağına, kazancının yerine gelmesine ve zararının da yavaş yavaş kapanacağına delalet eder.
hadi inşallah
ben hamile kaldıktan sonra ki bütün rüyalarım doğum üzerine.Yeni doğum teknikleri bile geliştirdim rüyamda.. Doktor bebek tersten geliyor dedi ben ağzımdan ıkınıyordum..
ben ne dedim
güzel gelişme işte...
bana inanmayıp gidip netten mi araştırıyosun
kafamız orda olduğu için takılma sen bebekli rüyalara...
yani işte bahanesi olamaz sonuçta göndermeleri gerekirdiya canım maddi drumluk aslında birşey yok. sonuçta belli rakam koymadık. isteyen istediği yerden alır. tamamen fütürsüzca davranış bu yaptıkları...
ps: Cevap verdim guzummmm
amin canım inşallahBundan 4 yıl önce falan ben de rüyamda ikiz doğuruyordum. Hem de tüm sancıyı falan hala hatılıyorum. Garip bir rüyaydı ama ben hep hayırlı bir rüya olduğunu düşündüm. Gerçekten o zamanda bu zaman hayatımda genel bir iki şey dışında hep güzellikler olmuş
Seninki de hayırlıdır inşallah.
ben ne dedim
güzel gelişme işte...
bana inanmayıp gidip netten mi araştırıyosun
kafamız orda olduğu için takılma sen bebekli rüyalara...
valla bende bilemedim canım ya
missdelyy nerenden ıkınıcan başka
ay kuzum sabah sabah güldürdün benisanırım rüyalarımızda sınır yok bende hep uçtuğumu görürüm görmek istediğim yerleri görürüm beni kovalayanlardan uçarak kaçarım
geriye 2 alternatif kalıyor canım. ele bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?