kesinlikle hepinize katılıyorumm... evli, çocuklu, işi gücü olup buraya çok fazla girip saatlerce sohbet edememesini anlayabiliriz bi yere kadar. ama telefon numaraları vardı herkesin elinde.. mesaj atabilirlerdi, whatsapptan yakınlık kurabilirlerdi..
mesela benim kurbancığım "pafiremm" pek aktif değildi burada, daha doğrusu denk gelemiyorduk, ben gündüz pek giremiyorum okulda olduğum için, akşamları yatana kadar burdayım, o da daha çok gündüzleri girip yazıyordu falan.. baktım hiç denk gelip muhabbet edemiyoruz, direk whatsapptan yazmaya başladım, ordan her gün muhabbet ettik kurbancığımla
kimse de çıkıp bana, "elime telefonu bile alamayacak kadar meşgulum" demesin, kocaman bi yalan olur bu çünkü..
ben vaarıııım
sonraki çekilişi yaparsanız beni unutmayın sakın
bu benim ilk çekilişimdi, ama çekilişe kaydımı yaptırdığım andan beri, her allahın günü buraya geldim mutlaka, hatta geldiğim her akşam sayfalarca da olsa geçmişi de okudum, öle işin kolayına da kaçmadım yani hiç
hediyelerimi alırken kurbanımın yazdığı her detaya dikkat ederek almaya çalıştım, kargomu belirlenen süre içinde elinde olacak şekilde gönderdim
özetle iyi bir çekilişçi olduğumu düşünüyorum efenimm
lütfen beni saf dışı bırakmayınız, sizinle olmayı çok isterim tekrardan