ohooooo bu hep böyle başa döner haberin olaaa...
sen ne cevap verdin??
işte haftaya final haftası sınav zamanı çok stresli oluyor dedi ki şu sınavlarım geçene kadar bana destek ol çok stresliyim okulum uzarsa geçemezsem diye çok stres yapıp deliriyorum falanben bişey demedim artık o kadar kolay değil yine bi özürle herşey düzelicek snaıyosun ama affedemem dedım
yine alttan almışsın bence..
finalleri varda onları düşünüceğine neden yurtdışına gitmeleri düşünüyo ozaman
kızım bence eğer barışıcaksan da burnunu sürt öyle iki özürle olmaz..
o aileme anlatırım tehditlerini yalan yanlış kafasından senaryo yazmalarını burnundan getir...
sana bişey söylemeye korkar oldum artık kızıyosun herşeye diyo
dengesiz işte barışmak falan istemiyorum şu dediği finalleri bir bitsin de görücek
hayırlısı olsun canım bencede bekle sonra senin yüzünden derslerimden kaldım falan demesin...
yok ben hediye gönderdiğim kişiye yazdım whtsaptan
:128::128::128::132::132::132:günaydın hatunlar nasılsınız bakalım hediyerim kurbancıgıma ulaşmış hediye topiginede koymuş çok duygulandım ya übegenmesinede çoook sevindim :)
heeee yanlış anlamışımmm
evetyine benım düşündüklerim oldu işte sensiz yapamam lar seni kaybetmek istemiyorumlar kendimi affettiricemler sinirden söyledim onları demeler falan
günaydın hatunlar nasılsınız bakalım hediyerim kurbancıgıma ulaşmış hediye topiginede koymuş çok duygulandım ya übegenmesinede çoook sevindim :)
hayırdır tatlımmm :26::26:
günaydınn
ne güzel hediyeler almışsın sen öyleee
:26::26: sevgilimle ilgili canım
hımmmm, üzme canını mesela her neysee :26::26:
teesüf ederim kayacans bana kuru bir günaydın demişsin
evet pişman olmalar başladı bile akşam
canıomcım kusuruma bakma
eylülücümmm :)) nasılsın iyi misin senin hediyeler ne alemler de.:)
günaydın hatunlar nasılsınız bakalım hediyerim kurbancıgıma ulaşmış hediye topiginede koymuş çok duygulandım ya übegenmesinede çoook sevindim :)
hayırlısı olsun canım bencede bekle sonra senin yüzünden derslerimden kaldım falan demesin...
hayırdır tatlımmm :26::26:
günaydınn
ne güzel hediyeler almışsın sen öyleee
oh ne güzel :)) beğenmişse olay bitmiştir...zaten gönülden kopanlar bu hediyeler :))günaydın hatunlar nasılsınız bakalım hediyerim kurbancıgıma ulaşmış hediye topiginede koymuş çok duygulandım ya übegenmesinede çoook sevindim :)
iyiyim canım sen nasılsındün verdim kargoya bugün yarın ulaşır kurbanıma
oh ne güzel :)) beğenmişse olay bitmiştir...zaten gönülden kopanlar bu hediyeler :))
ay ben de meraktayımmmm :))
oh ne hoş ben de bugün vericem :)) bakalım beğenecek mşi kurbanım..
ve benim katiilim naptı ki
Günaydın canım begenmenize çok sevindim nasılsın
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?