zeynepp açamadım ben hediye topiğini ana sayfaya yönlendiriyorohooo neler oldu neler hediyeleri gelenler bilem var
hediye topiğimiz;
http://www.kadinlarkulubu.com/showth...4#post35385304
hg hilalcim ben geldiğimde genelde kimsecikler olmuyo şansımızahosgeldın bacı :) kımsecıkler yok kı kaynatalım :) bende katılımı arıyom tarıyom bulamıyorum herkes almaya basladı benımkıler nerde acaba . sen buldunmu katılını
zeynepp açamadım ben hediye topiğini ana sayfaya yönlendiriyor
hg hilalcim ben geldiğimde genelde kimsecikler olmuyo şansımıza
kızlar selamm ne guzel gıdıyor burası bakamıyorum ben akşam tek tek okucam bu arada benım hedıyelerım geldi ama hala açamadımAkşam açıcam inş heycandan ölücem sevgılı cici katilim pafiremm paket harika gözukuyor eline saglık kuzum şimdiden. Kurbanımda eline bugun yada yarın ulaşıcak kargosuu
zeynepp açamadım ben hediye topiğini ana sayfaya yönlendiriyor
hg hilalcim ben geldiğimde genelde kimsecikler olmuyo şansımıza
hahha aynı şey senin için de geçerli canımmm
bende verdim bugün öğlen mng kargoyaa
Kızzzlaaar giremiyorum yogunluktaaan napıyosunuuzzz... Yurtiçinden mesaj geldii kimm buu Gamze uyaaarrrr...
bence bu mesaja kimse cevap vermesin eline alana kadar beklee zaten salak kargocular yazmışlar ismi bi de uutanmadan
kızlar selamm ne guzel gıdıyor burası bakamıyorum ben akşam tek tek okucam bu arada benım hedıyelerım geldi ama hala açamadımAkşam açıcam inş heycandan ölücem sevgılı cici katilim pafiremm paket harika gözukuyor eline saglık kuzum şimdiden. Kurbanımda eline bugun yada yarın ulaşıcak kargosuu
ya amaaaaaaa......aferim iyi yaptın
ya amaaaaaaa......
şekerliğin var whatsapı yok demedim:26:
yakın zamanda iletisini değiştirdi whatsaptan demişti şekerlik
selam kızlar ne kaynatıosunuz bakalımmmmm
tamameen kendi bilek gücümle.. araştırdım ve buldummm..nerden buldun bakim kim söyledi???
dövelim onu biz bi
tamameen kendi bilek gücümle.. araştırdım ve buldummm..
bak seeennn üşenmedin de eski sayfalarımı okudun yoksammm????
hiç bilmiyorum kurbancığımmm ne ses vaaaarr ne sedaaaaa
Kızzzlaaar giremiyorum yogunluktaaan napıyosunuuzzz... Yurtiçinden mesaj geldii kimm buu Gamze uyaaarrrr...
bence benim dediğim kişi çıkcaaak
benim ki o benim kii
bak kullanıcı adımda bile geçiyor