- 16 Nisan 2013
- 2.973
- 1.380
- 248
iyi akşamlarr:2:hepinizeee iyi akşamlarrr
Benim kolim hazır sayılır
Çarşamba günu gamzeliye gondereceğim insaAllahh
Eki Görüntüle 1120628 Eki Görüntüle 1120634
Hosbuldumm kizlarrbanada yazsana bende merak ettim
İyi akşamlar hoşgeldin
İyi aksamlar
iyi akşamlarr:2:
aaaa hazır kutu demi bu ne kadaaa guzelmiş kendim ypatım deme küt diye bayılırım vallaBende paketleme sorunu yaşadım cogunu yırttım attım hatta tekrar yaptım
iyi akşamlarr:2:
aaaa hazır kutu demi bu ne kadaaa guzelmiş kendim ypatım deme küt diye bayılırım vallaBende paketleme sorunu yaşadım cogunu yırttım attım hatta tekrar yaptım
banada yazsana bende merak ettim
Evet iki suphelimden biri sensin :) digeri pek girmiyo ona kustum evet katilim sensin :)
abowww sendemi bana sulanıyon kız hadi başka kapıyaa
Ben hazir paketleri bile beceremedim ya canimAhaha.
Aynen bende
Hazir hediye paketleriyle yaptim bende vallahi diğer turlu çok zordu
Dur bi bakim bi sonraki cekiliste lazim olacakHediye paketleme yazınca çıkan ilk site canım.
naberrr canımm bendee paketleme sorunuu çokk yaşadımmm
kime niyet kime kısmettEvet kuzum erkek arkadasim icin almistim buyuk gelmisti ama gamzeliye nasip olduu
Ama hediyelerimi kendim paketledimm
Zor oldu ama olsunn gamzeli icinn
sen benim kurbanım olabilirsin o yuzden yazmam
değilimki hiiç kandıramazsın benim katil adaylarım belliihem seninki bekar değilmiydi ben adamı boşamadımki
iyidir canım senden naber valla sorma tek basıma bide ordan tut makası üstüne koy bantla ay bozuldu derken oldu gibi yani idare eder sanırım :26:
kime niyet kime kısmett
değilimki hiiç kandıramazsın benim katil adaylarım belliihem seninki bekar değilmiydi ben adamı boşamadımki
Demiştiinn şimdi üşeniyorum sayfalarca gerilere gitmeyeben bekar demedim kii
Demiştiinn şimdi üşeniyorum sayfalarca gerilere gitmeye
dedim kii sevdigi biri var ama çocuıgu yokkartık buradan ne anlarsan
Bekar anlamışım bende onu işte :26: Ama yinede ihtimali yok çunku katilim kaç gündür girmiyormuş whatsapptn konuşuyoruz biz bikerem hıhh
doğru söyledigini nereden biliyorsun
Güveniyorum onaYahu sizinde internetinizde sorun varmı ne whatsappa need facedekı oyunlarıma giremiyorum şuan :26:
bizde kuzenimle birbirimizi yiyoruz deminden beri, senin girdigin sitelerden dolayı senin oyunundan dolayı yavaşladı diyegenel bi problem mi var
Agliciiiiiiim
Rica ederimm canim kurbancimm benim begenmene sevindm hele bi eline ulaşsinda sora tesekkurunude edersinnayyyyyyyyyyyyy, harika gözüküyorrrr
bi an önce gelsin banaaa buu
canımmmm, çok ama çooook teşekkür ederimmmm
evet sanırım çoğu ilde aynı şekildeymiş oyun grubundada yazmış çok kişi oyuna özel sorun sanıyordum whatsapp da gidince anladım burası gitmese bari:26:
O masum yani suçu yok kuzenin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?