yani büyük kutu için bi derece ama tek tek hediye paketlerini açarsa çok ayıp olur yaa
olmadı bütün kargo firmalarını gezerim artık, hangisi açmazsa ona veririm diye düşünüyorum :26:
açmazlar belki de koli bantlı olacağı için açamazlar zaten ben poşet içinde hediye paketi koymuştum ona bakmıştı biraz da dediğim gibi görevli kişiyle ilgili muhtemelen sorun çıkarmazlar sen yıne ptt ye git önce açar mısınız falan deme koliyi görünce direk alırlar belki de akıllarına düşürmemiş olursun
öyle yaparım artık, ankarada kucagımla koliyle kapı kapı gezerim
gez gez mimar hanım hoş bir paket yaparsın sen artıkın
Beğenirim canım, neden beğenmeyeyim
Canım bunu böyle süslü püslü alırlar mı kargoda? Bu şekilde gönderip, kargo şirketinde açtırmadan gönderebilen var mı eski çekilişlerde?
Beni aydınlatsalar sevinirim.
Vayyy cok guzelmis cnmmm simdi ne ciciler vardir icindee
benim kurbanım bekar canımmmm sen benden şüphelenmee boşunaBen asmu,pantera,meltem,gevezek ve zeyy den şüpheleniyorum.kesin bunlardan biri.:26:
saolasın truecum
günaydın hatunlar nasılsınız
günaydın hatunlar nasılsınız
Selamlarr
Nasılsınız güzellikler
benim kurbanım bekar canımmmm sen benden şüphelenmee boşuna
özgecimm yeni işin hayırlı olsun canım
ne tarafa gitmeyi düşünüyorsnz canım gökovaya balayına gıtmıştı arkadaşlar erdem hotel'de kalmışlar memnunlardı ama her şey dahil buyuk bi yer değil orası, bi de bu yaz fıyatlar çok yuksek bız balayına kamelya world'e gitmiştik sideye erken rezervasyon ındırımı yaptrmıstık falan bu yıl baktık uçmuş fiyat , side crystal sunset var yine arkadaşların gıdıp beğendıği bi otel aklında olsun bu ikisi buyuk her şey dahil oteller
alaçatı ya gitmek istiyodum aslında ama ultra herşey dahil otel bulamadım oralarda bodruma gidelim diye düşünüyorum ama dediğin yerlerede bi bakayım
................................................................
evet ya ben de koliyi sarmayı düşündüm ama kabul ederler mi kararsızım sanırım kutum sade olcak(
Bizin yarinki buluşma olayi ne oldu kızlar? Cok dağıldık günlerdir konusamadik
kim kimle buluşuyo ya ee bizim niye haberimiz yok
Topige gelmezseniz göremezsiniz hanim :)) yada katil adayım mi demeliyim :)
Istanbulda oturan arkadaslarla konusup anlasmistik bulusacaktik ama günlerdir moral bozukluguyla konusamasik hic. Bende meraj ettim var mi ertelendi mi diye :)
niye kız buralardayım ya ben hep
istanbulmuş zaten ben gelemezdim ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?