- 25 Ağustos 2011
- 6.461
- 673
hahaha evlide olabilir bekarda olabilirr boşanmışta olabilirr boşanmamışta olabilir :111::111::111:
çok kötüsün net bişi der insan
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hahaha evlide olabilir bekarda olabilirr boşanmışta olabilirr boşanmamışta olabilir :111::111::111:
çok kötüsün net bişi der insan
tamma tamam ben yollamamış olayım ama sen zeynep ten al benim adresi nasıl fikir
bakalım bu uğurböcüklü hediyeler kime gidicekkkk
Eki Görüntüle 1117894
Benim katilim bana whatsapdan yazdı çok heyecanlıyım şuan kim olduğunu halen bilmiyorum 😃😃😃
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Ben garipmiyim ya benım katilm bana neden whatsaptan bi yerden yazmıyooo hiç ipucuda yok benle ilgili Aaaaaaa yoksa benim katilim yokmu
Zeyy insan bu paketleri açmaya kıyamaz kuzum yaa.bakalım bu uğurböcüklü hediyeler kime gidicekkkk
Eki Görüntüle 1117894
diğerleri gelinde iki kelam edelimm patlıcam sıkıntıdan bugün
zeki şey :) ben bılmem duymadım dıyon yanı ıyı ıyı
Katilimii istiyorum beeeeeeeennnnnnnn
bakalım bu uğurböcüklü hediyeler kime gidicekkkk
Eki Görüntüle 1117894
Hediyelerime sulanma lütfen.ben ancak geldim ama kaçırdım mı acaba senii :2:
hee sanki benden habersizmiş gibi olsun
bende istiyoruummm :84:
bana degil biliyorum ama bana ne yaa ben de istiyorumm
Hediyelerime sulanma lütfen.
Kelin ilacı olsa kendi kafasına sürermiş naz'ım.o zaman benim katilimi bul
Kelin ilacı olsa kendi kafasına sürermiş naz'ım.
Tamam canim sagol:) daha keyfimiz yerindeyken gorusmus olucaz o zaman. Ozge de islerini halleder gelir hem :)Burcucum, son olaylardan sonra pek giremedik buraya konuşamadık.
Birde Özgiş yeni işe başladığı için baya yoğun ben gelemem görüşme olursa yazmıştı geçen gün.
Hepimizin müsait olduğu bir günde görüşürüz inşallah
Alla alla ben niye izmir hatirladim ki o zaman :26:
yok canım bursadayım benn
Benim katilim hic resim koymadi yabakalım bu uğurböcüklü hediyeler kime gidicekkkk
Eki Görüntüle 1117894
Tamam canim sagol:) daha keyfimiz yerindeyken gorusmus olucaz o zaman. Ozge de islerini halleder gelir hem :)
Alla alla ben niye izmir hatirladim ki o zaman :26:
Benim katilim hic resim koymadi ya