- 24 Ağustos 2013
- 2.155
- 179
- 173
- 40
sevgılı kurbanımın ıp uclarını vermek ıcın cook dusundum ama klasık seyler yazmıs o yuzden cok bellı olur dıye fazla bırsey yazamam ama kendısı bıraz eklemeler yaparsa emın olun yazıcam... sunu belırteyım kurbancıgııım bana yakın ve ev hanımı daha once calısmıs ama suan evdeymıs jelıbon cıkolata asıgıymıs :)
yanı daha acık yazamıyorum maalesef
bırdeee kendısı ufacık tefecık ıcı dolu tursucuk
sevgılı kurbanımın ıp uclarını vermek ıcın cook dusundum ama klasık seyler yazmıs o yuzden cok bellı olur dıye fazla bırsey yazamam ama kendısı bıraz eklemeler yaparsa emın olun yazıcam... sunu belırteyım kurbancıgııım bana yakın ve ev hanımı daha once calısmıs ama suan evdeymıs jelıbon cıkolata asıgıymıs :)
günaydınnnn hatunlarrrr :))))))))))))
tünaydın kızçelerr
kımmıs kımmıs kımmıs kımmıs :)
Hoşgeldiniz hatunlaaarrr
bendee geldimmmmmmmmmmmniyee görmüyosunn
a.s canımmmm hoşgeldinn
Özür kuzum alıntılarken sorun oldu sende hoşgeldin tabiki
hoşbuldummm canım. Fena halledeyim insan tek gözü açık uyurmu derdim valla uyuyormuş..Çok uykum oluyor bu aralar benim ya
bu arad katili ile buluşan kurbanlar oldu mu
bende aynı öğlen oldu hala uykuluyorumm
katille buluşmak :44: şüphelendiğim bileee yokkkkimse değil sanki katilimmm
Allahtan açık yazmamıssın canım
Hoşgeldiniz hatunlaaarrr
olsanaaaakız kıyamammmm ben sanaaa. fahri katilin olayım mı
ama benım sucum degılkı buuukurbanım cok net ve bılındık seyler yazmıs hanı ne yazsam ıp ucu olarak kolay bılınırdı o yuzden hıc ıp ucu yazmak ıstemedım mecbur kaldım
olsanaaaaevlimi bekarmı senin ki
en güzeliii yaaa bize onu bile yazan yok hıhhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?