- 12 Ocak 2014
- 1.987
- 83
- 34
benimki bekar çalışıyor. çocuğu olmak üzeredir belki
yokk canım bildiğimm odaaa yokkk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
benimki bekar çalışıyor. çocuğu olmak üzeredir belki
yokk canım bildiğimm odaaa yokkk
o zaman katilim sen değilsinnn
günaydınlaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaar :)))
nabersinizzzzz
sinirlenme canım alış bu durumlara bazen söylediklerimiz bir kulaklarından girip diğerinden çıkıyo bile diyemiyorum hiç bir kulaklarından girmiyor bile
günaydın hatunlar nasılsınız dün fena yogundum o yüzden takılamadım buraya ben yokken ne yaptınız bakayım varmı bi degişiklik kurbanım ve katilim sizler neler yaptınız bakimm :))
günaydın kuzummmm
günaydın hatunlar nasılsınız dün fena yogundum o yüzden takılamadım buraya ben yokken ne yaptınız bakayım varmı bi degişiklik kurbanım ve katilim sizler neler yaptınız bakimm :))
gunaydin cekilis melekleri
iphone 'den kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
günaydın hanımlarr
Dün hiç gelemedim işlerim çok yoğunn Bugün uğramaya çalışacağım öpüldünüz
gunaydin hanimlaar
Bi de benimki tuhaf bir adam. Ne bileyim işine gelirse tavırları oluyor gıcık oluyorum.
Gitmiş ama nöroloji öğleye kadar çalıştığından sıra almamış, yoksa sıra varmışmış.
Bu hafta her gün gezi var, artık haftaya salı gideceğim. Bir hafta daha böyle acı içinde geçecek
keşke birazcık daha bizi düşünseler...
senin çektiğin acının onda birini çekse eminim koşa koşa doktora gider yeri göğü inletir
sonra kimse neden çağırdı demesin..
true melinda amante geranio geliyor kabul ediyorum. diğer hatunlar siz bilirsiniz
HAKKATTEN nedne kimse ipucu vermiyor (
bilmiyorummm vermezlerse vermesinler bizde vermeyiz dimi hatunnn
istanbulda olsam kesin gelirdim
günaydın kuzucuklaaaaaaaaaaar :))