• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yaza Merhaba Çekilişi

Kaybettim cnm ben anneyide babayıda onun için sevmiyorum ben böyle günleri anne olunca severim belki :30:

bu cevabı almaktan çekinmiştim aslında özür dilerim :17:

bunlar temsili günler aslında, dilerim Rabbim senin istedigin zamanda sana çocugunu verir de o zaman senin için de çok güzel anlamlar yüklenir :16:

bi daha inanmıcam sanaaa sen değilsin diyon sensinn diyonnn çocuklaaa oynamaa çarpılırsınn:14::14::14::14:

Çokmu kandırıkçıyım ben çok kötüyüm çook:24::24: Kaç yaşındasınki sen :26:

bu cevabı almaktan çekinmiştim aslında özür dilerim :17:

bunlar temsili günler aslında, dilerim Rabbim senin istedigin zamanda sana çocugunu verir de o zaman senin için de çok güzel anlamlar yüklenir :16:

Yok canım ne özürü amin inşallah verir kısa sürede çok istiyorum çünkü :52: Pembik yanaklı bi bebiş :16:

Yok canım ne özürü amin inşallah verir kısa sürede çok istiyorum çünkü :52: Pembik yanaklı bi bebiş :16:

ayy inşallah o zaman seneye anneler gününde bebişin kucagında olur, hediye olarak da kokusunu getirir sana :16::16::16:

kimse benim anneme aldığım hediyeye yorum yapmamışşş, hıhhhh :63::63::63:

acaba kayacans ın babasının durumu nasıl oldu :26::26:

Ben buna benzer bir kupa arkadaşıma almıştım çok hoş bir hediye ısınınca desen verenlerdenmi bu yoksa ısınmadan direk desenleri gözukuyormu

nolduki geçmiş olsun:26:

direk gözüküyoo canım, düşündüm o sihirli kupa şeklinde mi yaptırsam diyee, ama soğumaya başlayınca, yine siyaha dönmeye başlıyo ya hemen, o yüzden hep gözüksün istedimm :34:

Back