Ne oldugunu soylemedi 😄 bir gram sir vermiyor ama onceki cekilislere katilan birisi hic acik vermiyor
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
benm bi tahminim var ama neysee
Yaaa kimki o ? Soz soylemem soyledigini 😃
küüüsstttüümmm sanaaaa kandırdınn beniiii
söylemeemmmm imkansıızzzzz
İyi aksamlar hatunlar nasılsınızz
Ama niye heveslendiriyosunn soylucekms gibi yoksa senmisin kandiriyomusun beni 😳
İyi aksamlar hatunlar nasılsınızz
İyi aksamlar hatun sen nasilsin hosgeldin
aaaaaaaa katilim gelmişşşş
Kızlar annelerinize ne aldiniz?
ben ankaraya git geller yüzünden maddi olarak zordayım biraz, bugun menekşe aldım çiçekçiden annem çok sever, pencere önümüz full menekşeufacık bir çiçek alt tarafı, kapıdan girerken arkama sakladım verdim bugunden, agladıı çok agladı hem dee
Ne guzel benim annem oyle seyler sevmez mutlu olmaz oyle pek kucuk seyler habunumi aldin bana der :))
Bende ayakkabi aldim daha vermedim insaAllah begenir
biz yarın sabahtan ananeme gidecegiz de kahvaltıya hem de anneler günü kutlamaya o yuzden bugunden verdim ben
annem çok duygusaldır benm yaakardeşim kazanlı ütü aldı ona aglamadı, benm çiçege agladı dedim ala ala bunu mu aldın diye derdinden mi aglıyorsun ama biliyor çok zorda oldugumu beklemiyordu sanırım onu bile, hatta ben kardeşimin ütüye kendimi yamamaya çalışıyordum o yuzden sevindi sanırım :26:
anneler hep öyledir ben dahil.annemin doğum gününü hic hatırlamıyorum gibi yapıp sabahtan pastasını hediyesini alıp sakladım aksam oldu benden ses yok garip garip oturuo. bende arkadaşlarımı cagirdim sonra pastayı filan hazırladık oglum gitti ışıkları söndürdü bagrio oglum yapma patlatcan ampulu die. bi anda pastayla çıkınca basladı aglamaya
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Kızlar annelerinize ne aldiniz?
Kusme ama yaa ;( katillik edemem sana kiyamam :) ben snn kurbanin olabilirmiyimki 😍
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?