- 16 Nisan 2013
- 2.973
- 1.379
- 248
Teeşkkur ederim cnm azcık yandı gerçi buraya bakcam derken
ufakk ufakk mııı
Heves fazla bendeFacede bir komik söz okumuştum ; Bir kadın bunalımı : Bunalım, Bunaalım, Bunu alıım, bunu alayım, bunu da alayım, bunu al bunu, al bunu da, bunu da.....
Sagol tatlimm yedimm :)
tamam canım teşekkür ederim kimileri acıyor demişti terddutte kalmıştım
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Beğendim beğendim..Teşekkur ederimHediye vermeyi almaktan daha çok seviyorum.Umarım kurbanımda begenir :26:
ptt kargonun açma ihtimali vaaar yalnızzz :26:
ben askerime ne zaman kargo göndersem özene bözene yaptığım fiyonklu tüllü paketlerimi hep açtılaaar
Evet benim
Ufak ufak şeyler cnm alttaki ayakkabı kutusuHenuz hepsını koymak için kutu bulamadım bılmıyorum nerden bulucam :26:
Herkes istediği elinden geldiği kadar diye bılıyorum canım bende çok heveslıyım ondan şey ettim. Öyle ufak ufak istediği şeylerden almaya çalışıyorum
Att at gerçi ben seni elemiştim ama yinede merak ettim
Heves fazla bendeFacede bir komik söz okumuştum ; Bir kadın bunalımı : Bunalım, Bunaalım, Bunu alıım, bunu alayım, bunu da alayım, bunu al bunu, al bunu da, bunu da.....
aynen canım bende okudumm gercektende öylee kadının elinee para vermicen bidee çarsıda tek basına bırakmıcann sonucu evin yolunu zor buluyo oluyo bende çok yapıyorummmm
Beğendim beğendim..
Benim ptt açıyor valla sinir ediyorlar beni Sürat kargoya bakayım cnm teşekkur ederim
aynen canım bende okudumm gercektende öylee kadının elinee para vermicen bidee çarsıda tek basına bırakmıcann sonucu evin yolunu zor buluyo oluyo bende çok yapıyorummmm
Valla kendimden geçiyorum başka bir insan oluyorum ay buda buda budaEşimle çıktıgımızda elimi sıkı sıkı tutuyor bir magazaya çok dikkatli baktıgımda
simdi bilenler yardım etsin mesela hepsini paketleyip kutuya koycamkutuyuda paketlicem acmazlar degilmi ?
Bende çok istedimm artık ilk çekiliş bayram mı olur bilemiyorum ama hemen geleceğim :)
Senin için şüphelendiğim biri var özelden yazacağım hemen :)
heyoooooooo
benim de katilim varmışşşşş
dayanamadı benim üzülmeme yazdı banaaaa
canım katilim benimmm, çok seviyorum seniiii
adında a harfi varmış :) katilim çok insaflııı :)))
Huu katilim sana sesleniyorum bi ses var dawatsuptan falan yaz yani bi yerden
Eki Görüntüle 1108395 . Kurbancigimin hediyrlerden bir kismi daha eksikler var :))))
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Bu arada birşey sormak istiyorum kızlar.Ben şimdi deneyimsizim ilk oldugundanbu kargo olayını hangi kargoyu tercih ediyorsunuz.Ptt uygun ama mafediyor kargoyu ordan oraya paketleri açtırmadan almıyor falan paketlemişim açamam onları bida görsunle diye .Hangi kargo güzel bir şekilde göturur acaba içine bakmak istemeden :26: Birde ben cam v.s kırılcak şeyler almaya çekindim açıkcası elim çok gitti ama kırılma ihtimali çok yüksek onu nasıl yaptınız
Valla kendimden geçiyorum başka bir insan oluyorum ay buda buda budaEşimle çıktıgımızda elimi sıkı sıkı tutuyor bir magazaya çok dikkatli baktıgımda
napsın eşinde haklıı duramazsınn yoksa benim bir arkadaşım 1 kış içinde 4 5 kabann aldıı düşün gerisiniii
Rica ederim tatlim
napsın eşinde haklıı duramazsınn yoksa benim bir arkadaşım 1 kış içinde 4 5 kabann aldıı düşün gerisiniii
Ama şükürki ayakkabı düşkünlüğüm çanta düşkünlüğüm yok kadınlar en çok bu ikisine para harcarmışArkadaşında maşallahı varmış Giydimi acaba hepsini ben genelde alıp dolaba tıkarım giydiğim nadirdir
Sana aynen katılıyorum onemli olan burdaki sıcaklık ve samimiyetkızlar bu arada kaç tane hediye alacagız diyenler veya blackangel ın hediyelerini görünce ben bu kadar almadım diye morali bozulanlar olmuş :26: bence bunların hiçbirini kafanıza takmayınburda önemli olan sohbet etmemiz, tasnımadıgımız insanlar için bişeyler çabalamamız. sonuçta herkesin maddi durumu farklı ve ben aramızda hiç kimsenin bana az hediye geldi diye dertlenecegini sanmıyorum, yeter ki seçilen hediyeler az bile olsa özenli ve samimi olsun
Ama şükürki ayakkabı düşkünlüğüm çanta düşkünlüğüm yok kadınlar en çok bu ikisine para harcarmışArkadaşında maşallahı varmış Giydimi acaba hepsini ben genelde alıp dolaba tıkarım giydiğim nadirdir
çok giydi diyemem kii montlarıı falanda oldugundan sürekli farklı giyerdi benim çanta merakım var wala çok yok ama sürekli değişip takarım arkdaşlatım istiyo yeni mi aldın diye bende kızzz kaç defa taktım diyomm aldım zamanında şimdi işten çıkınca iyi oldu her renk olmassda aiyi oluyo sewiyorumm hep aynı sey giyip takmayı sevmiyorumm daa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?