- 16 Nisan 2013
- 2.973
- 1.379
- 248
Ben geldimmmmm..
Bunlar bana mi yoksa çok güzeller yaa
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
vaaay süper görünüyor kurbanın cok şanslıve o ben değilim
Hoşgeldin katil adayım :26:
Evet cnm senin için yoksa birbirine çıkan bizmiyiz
Bu arada birşey sormak istiyorum kızlar.Ben şimdi deneyimsizim ilk oldugundanbu kargo olayını hangi kargoyu tercih ediyorsunuz.Ptt uygun ama mafediyor kargoyu ordan oraya paketleri açtırmadan almıyor falan paketlemişim açamam onları bida görsunle diye .Hangi kargo güzel bir şekilde göturur acaba içine bakmak istemeden :26: Birde ben cam v.s kırılcak şeyler almaya çekindim açıkcası elim çok gitti ama kırılma ihtimali çok yüksek onu nasıl yaptınız
Ben ups yi kullanıyorum,paketlerim olduğu gibi gidiyor.Hoşgeldin katil adayım :26:
Evet cnm senin için yoksa birbirine çıkan bizmiyiz
Bu arada birşey sormak istiyorum kızlar.Ben şimdi deneyimsizim ilk oldugundanbu kargo olayını hangi kargoyu tercih ediyorsunuz.Ptt uygun ama mafediyor kargoyu ordan oraya paketleri açtırmadan almıyor falan paketlemişim açamam onları bida görsunle diye .Hangi kargo güzel bir şekilde göturur acaba içine bakmak istemeden :26: Birde ben cam v.s kırılcak şeyler almaya çekindim açıkcası elim çok gitti ama kırılma ihtimali çok yüksek onu nasıl yaptınız
aynı konudan bende dertliyim birde cok kargo aldım ama ilk kez yollicam aaa aciolarmi olurmu ole yaaa
Tatlım ben ptt kargoyla gönderi yapmıştım paket açmadı sürat kargoda uygun ve paketi açmıyor
Ben ups yi kullanıyorum,paketlerim olduğu gibi gidiyor.
Hayır açmıyorlar canım..simdi bilenler yardım etsin mesela hepsini paketleyip kutuya koycamkutuyuda paketlicem acmazlar degilmi ?
Blackangel seni hediye paketlerine karşı gösterdiğin özenden ötürü tebrik ediyorum,ellerine sağlık canım.
Hayır açmıyorlar canım..
Kiz saka yapıyorum :) katilin olsam söyler miyim :)
Ama sen iste mektup yazip gonderirim :)
hah katilimi buldumm işte sensinn
Benim gibi yakma yemeği buraya bakarkenAfiyet olsun cnm
Yaz yaaazz isterim tabiiKiz saka yapıyorum :) katilin olsam söyler miyim :)
Ama sen iste mektup yazip gonderirim :)
Teeşkkur ederim cnm azcık yandı gerçi buraya bakcam derken
Evet benim
Ufak ufak şeyler cnm alttaki ayakkabı kutusuHenuz hepsını koymak için kutu bulamadım bılmıyorum nerden bulucam :26:
Herkes istediği elinden geldiği kadar diye bılıyorum canım bende çok heveslıyım ondan şey ettim. Öyle ufak ufak istediği şeylerden almaya çalışıyorum
Att at gerçi ben seni elemiştim ama yinede merak ettim
ufakk ufakk mııı
Eki Görüntüle 1108395 . Kurbancigimin hediyrlerden bir kismi daha eksikler var :))))
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?