- 25 Ağustos 2011
- 18.321
- 13.421
- 298
katillere söz vermeseydim bulduklarımı yazardım
senin katilinin hilal diyecektim. hilal kurbanın olamaz zaten
kayacans
parfiremm
bunlar solitarywoman kurbanı olabilir..
eğer birilerini atlamadıysam..
unutmayın yazın bi köşeye çıkacak
katillere söz vermeseydim bulduklarımı yazardım
senin katilinin hilal diyecektim. hilal kurbanın olamaz zaten
oy oy oy canım benim özledim seni diğer kızları telden girerek iyi yapmışsin bende telden giriyorum cts günü 40 ımız cikiyo sana bi ara fotosunu gondereyim bak bakalım kuzum büyümüş mu :)Umraaannnnn elif nisa min annesiiiiiiiii :)))))
Ben ankara ya gidip geliyorum ya kuzum hep kacaklardayim malesef( şimdi de bilgisayar tamirde diye tel den bakayım dedim seni gorduumm :))))
Güzel bebisin napiyooo beni soruyor mii nurdan teyzem nerde diyor muu
amaaa beni alıntılıyosunnn seennn :26: katilimmisinn sölee çabukkkbenim kurbanımm bekar whatsapp kullanıyooo güzel sevimli bi kıss
herkes kaçıyor ben çıkamıyorum saat ne zaman 7 olucak:26:
oy oy oy canım benim özledim seni diğer kızları telden girerek iyi yapmışsin bende telden giriyorum cts günü 40 ımız cikiyo sana bi ara fotosunu gondereyim bak bakalım kuzum büyümüş mu :)
amaaa beni alıntılıyosunnn seennn :26: katilimmisinn sölee çabukkk
ayyy bende 7 yi bekliyorum bugünnnn içim şiştii işten güçtennne çok konusmus bunlar anca okudum
oy oy oy canım benim özledim seni diğer kızları telden girerek iyi yapmışsin bende telden giriyorum cts günü 40 ımız cikiyo sana bi ara fotosunu gondereyim bak bakalım kuzum büyümüş mu :)
Kızlaarrrr katilim benimle konustuuuuu
amaaa beni alıntılıyosunnn seennn :26: katilimmisinn sölee çabukkk
ayyy bende 7 yi bekliyorum bugünnnn içim şiştii işten güçtennne çok konusmus bunlar anca okudum
benim katilim hiç benle konuştu mu acabaaa
Banane soruyon kiz.Ama ben cok sasirdim hic beklemiyodum watsapptan yazdi :)) ayy cok mutlu oldumm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?