Yaza Merhaba Çekilişi

ama cnm doyurucu bişi olsun diyorum rulo patates pastası meze gibi bişi patates ve garnitürle yapılıyor patates salatası kısır yerine yani:KK31:

patates pastası da tuzluymuş yani olabilir...
birde börek olarak gül böreği hazırlayabilirsin..
koyarsın dolaba akşamdan ertesi gün eve gelince soslarını dökersin fırınlarsın bişicik olmaz...
sos dediğim (zeytinyağı, süt, yumurta çırpılıyo üzerine dökülüyo ya gerçi ben sodayla yapıyorum...)

Ben de tam onu diyecektim. Benim sık yaptığım bir şey, böreğimi yapıp, streçliyip dolaba koyuyorum. Misafir gelmesine 1 saat kala fırınlıyorum. Dinlendiği için sosunu falan daha güzel özümsemiş oluyor.

Milföylü tarif de yapabilirsin. O da pratik. Sen çünkü tüm gün çalışıyorsun, her şeyi mükemmel yapamazsın.

öyle yapıcam olmadı cnm ben hiç bir gün önceden yapıp buzdolabında bekletmedim böreği bugün malzemeleri alayım yarın yapıp koyayım olmadı:KK34:

patates pastası da tuzluymuş yani olabilir...
birde börek olarak gül böreği hazırlayabilirsin..
koyarsın dolaba akşamdan ertesi gün eve gelince soslarını dökersin fırınlarsın bişicik olmaz...
sos dediğim (zeytinyağı, süt, yumurta çırpılıyo üzerine dökülüyo ya gerçi ben sodayla yapıyorum...)

anladım cnm böyle yapıcam olmadı saolun haftaiçi hiç misafir ağırlamadım telaş yaptım bir anda:KK9:

hıhh.... ee sende bahsetsene azıcık kendinddeenn..:KK1:

Ne yapayım canım, ben de kendi halinde halim selim bir insanım.
Çeyiz işlerim bitti, keyfini sürüyorum evimin.
Ama bir çerçeve alamadım şu düğün fotolarımı koyacak.
Evim de pudra pembe, krem tonlarında. Şöyle bir çerçevem olsa iyi olacak:KK53:

İşte yazdım:KK52:

inş cnm şimdiye kadar çok yakın bir kaç kişiyi ağırladım ama 1 sene olunca evlilik iyice oturdu diye millet misafirliğe gelmek istiyor:KK9::KK9: çalışan olunca zorlanıcam ama ne yapayım:KK31:

haklısın valla Allahtan bize çok gidip gelen yok bende haftasonuna almaya çalışıyorum sıkıntı olmuyo...
ama bütün günüm gidiyo valla :KK1:

Günaydın kızlar...

Benim kurbanım da çok girmiyor buralara sanki...

Kızlar ya,
kendime kına kıyafeti alcam. Ama hürrem istemiyorum.

Kınayı evde kendi aramızda yakcaz. Yani çok abartı bir kıyafet istemiyorum. Şunlar nasıl?

Eki Görüntüle 1103870

günaydınnn:KK3: ben bu önü kısa arkası uzun elbiseyi ev kınasına daha çok yakıştırdım sankiii :KK16:

Günaydın hatunlaaarrrrrrrr :KK3:

günaydınlarrrrr:KK16:

günaydın kızlaaaaaarrr :KK16:

günaydıınnnnn :82::82::82:

günaydın milletttt
dün katilime hediye bakmaya çıktım hiçbişey beğenemedim :KK14: bulamıyorum istediğim gibi şeyler napçam bilmiyom
ben de bi arkadaşıma kitap aldım :KK9: elim boş dönmedim eve :KK9:

offf ben de öyleyimmm :KK5: dün dolandım şöleee ama kurbanım çok da fazla detay vermemiş kii bulamıyorum bişeyy :KK5:

günaydın kızlar. hayrlı sabahlar:KK16:

günaydnnnnnn :KK51:

Biblolardan pek hoşlanmam yani klasik olanlardan mesela melek lii gelin -damatlı cicili bicili şeyleri severım..:) modernden yanayım..

Evim henüz tutulmadı ama hakim rengi pastel tonlarında olucak mobılyamızı seçtik beyaz ağırlıklı yatak odamda aynı sekılde beyaz kullanacagım cogu nevresım battanıye vs de pastel pembe tonları :)

Açıkcası mutfağımla ilgili bir fikrim yok çünkü kiracı olacagım ve evim tutulmadıgı için kafamda birşey belırleyemedım suanda.. :KK1:

:21::21::21::21::21::21::21:

seni tee ne zaman eklemişim kabul etmemişsinnnn :KK19::KK19::KK1:

missgamzeli iyi yapmışsın benim kurbanımda bekar çeyiz yapıyor yazsınlar birer birer nelerden hoşlandıklarını ev eşyalarının renk tonlarını ona göre alalım bişiler:KK9:

missgamzeli iyi yapmışsın benim kurbanımda bekar çeyiz yapıyor yazsınlar birer birer nelerden hoşlandıklarını ev eşyalarının renk tonlarını ona göre alalım bişiler:KK9:

bana mı diyon:KK52::KK52:

çeyizlik şeyleri severim iştee şöyle farklı değişik hoş şeyleri severim :KK9::KK9:

Günaydın kızlar...

Benim kurbanım da çok girmiyor buralara sanki...

Kızlar ya,
kendime kına kıyafeti alcam. Ama hürrem istemiyorum.

Kınayı evde kendi aramızda yakcaz. Yani çok abartı bir kıyafet istemiyorum. Şunlar nasıl?

Eki Görüntüle 1103868

Eki Görüntüle 1103869

Eki Görüntüle 1103870

bende kınamda öyle bindallı falan almadım aynen 2. resimdekine benzer bir kıyafet aldım kırmızı...
çokta rahat ettim..
ama asıl aklımdaki 1. gibi bir kıyafet almaktı...
eşimin tarafı kapalı olduğu için abartmak istemedim aslında bayan bayanaydık ama ne biliyim..
yine de 1. resimdeki tarzda tavsiye ederim süper bir elbise...

Ne güzeeel bende pempelii pempelii istiyoruuumm...:2:

ben yazdım kırmızı siyah beyaz :26: çeyiz topiğimde var :26:
biblo vs hiç hoşlanmam :26: bana eşya kalabalığı gibi geliyor.
ama güzel bir çerçeveye hayır diyemem:KK14::KK14:

X