• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yaza Merhaba Çekilişi

benim vakit sıkıntım var:31: vakit bulmuşken alayım dedim çeyiz yaptığı için çeyiz topiğine baktım onun zevkine uyacağını düşündüğüm şeyleri aldım:9:

Solitarywoman senden şüpheleniyorumm bakkk katilim sen olabilrsinnn:18:

Günaydın hanımlar ve kızlarr:52:
Pazartesi gibi ne biçim bıgun bugu hiç çalışsım yok.Bende ufak ufak almaya basladım kurbanımın hedıyecıklerını :16:
Hamile arkadaşım hayırlısıyla kucagına al inş.Darısı basıma :43:

benim vakit sıkıntım var:31: vakit bulmuşken alayım dedim çeyiz yaptığı için çeyiz topiğine baktım onun zevkine uyacağını düşündüğüm şeyleri aldım:9:

en güzelii neyi var yok araştırmısın canım neyse ben çkıyım okula gitcemm ama önce alışverişşş

Haberlerinizi alıyorum dedikodumu yapmayın haa :27: toplantidayim şimdi bi selam verip kacacam canlar :3:

Günaydın hanımlar ve kızlarr:52:
Pazartesi gibi ne biçim bıgun bugu hiç çalışsım yok.Bende ufak ufak almaya basladım kurbanımın hedıyecıklerını :16:
Hamile arkadaşım hayırlısıyla kucagına al inş.Darısı basıma :43:

Günaydın blackangel Sen hangi ipucularını vermiştin: sanki senide elemiştim ben elediklerimi unuttum yahuuu :9:

tanıtma topiğinde hoşlandığı şeyleri yazdığından yola çıkarak bir iki şey aldım cüzdan yada deodorant denildi cüzdanla ilgili bişi yazmadığı için deodorant alıcam:31:

hımmm seni elemiştim zaten, ama şimdi iyice emin oldummm, ben cüzdanla ilgili bilgi verdim, ek açıklama yaparak cüzdan almak istersen, bozuk para cüzdanım yok dedimmm :51: :52:

Puufff gamzeli bizim katiller ipucu vermiyor yaaa garip kaldık bizzz :50:

biz de böle eleye eleye ulaşacağız canımmm :23::23::23:

seni de eledim işteeee:51: ben çokçaaa yazdımmm :24:

sen herkese inanmaaa, bana da kailinim dedi ki o :1::1:

Bilmem belki sen olabilirsin az çok kavramı herkese göre değişebilirrr :33::33:

Kızlar ben katilimi bulduuummmm :52::52::52:

Bekarım , çeyiz hazırlığım var, topiğim varrr daha ne olsuunnn :27::27:

Solitarywoman senden şüpheleniyorumm bakkk katilim sen olabilrsinnn:18:

bilmem ki ben miyim acaba:27:

hımmm seni elemiştim zaten, ama şimdi iyice emin oldummm, ben cüzdanla ilgili bilgi verdim, ek açıklama yaparak cüzdan almak istersen, bozuk para cüzdanım yok dedimmm :51: :52:

elemene yardımcı olduysam ne mutlu bana bende sayfa sayfa dolaşıp bana uymayanları arıyorum daha çok çalışmam lazım:31:

Kızlar ben katilimi bulduuummmm :52::52::52:

Bekarım , çeyiz hazırlığım var, topiğim varrr daha ne olsuunnn :27::27:

bilmiyorum ki ben miyim acaba:44::44:

başka bi ipucundan daha da elemiştim ki senii :23:

liste evdeki pc'd, hatırlamıyorum şu an ne olduğunu ama elemiştim bu ipucu da pekiştirdi iştee iyicee :23: :24:

elemene yardımcı olduysam ne mutlu bana bende sayfa sayfa dolaşıp bana uymayanları arıyorum daha çok çalışmam lazım:31:

Olabilirsinnn :)) kendime en yakın seni buldumm:9:

Bence sensin :9:

Bak geçen çekilişte kimse senden şüphelenmiyo diye üzülmüştün şimdi baş şüphelimsin
:52:

Evet ulaşacağızzz:47:

mirabaaaaaaaaaaaaaaaaaa
ben katilimi öğrendimmm her ne kadar hedef şaşırtmaya çalışsada :33:
peki kurbanım nerelerde acabaaa :34:

Back