- 25 Ağustos 2011
- 18.321
- 13.421
- 298
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
tanıtma topiğinde hoşlandığı şeyleri yazdığından yola çıkarak bir iki şey aldım cüzdan yada deodorant denildi cüzdanla ilgili bişi yazmadığı için deodorant alıcam![]()
ben biraz daha ipucu tplıcamm nasılsa daha vakit warr
akşam elemiştik birbirimizi![]()
benim vakit sıkıntım varvakit bulmuşken alayım dedim çeyiz yaptığı için çeyiz topiğine baktım onun zevkine uyacağını düşündüğüm şeyleri aldım
![]()
tüm ipuçlarını toplayıp öyle değerlendiriyorum beeeenn
artık eminimm sen değilsinnn
çizdim üstünüüüüü![]()
benim vakit sıkıntım varvakit bulmuşken alayım dedim çeyiz yaptığı için çeyiz topiğine baktım onun zevkine uyacağını düşündüğüm şeyleri aldım
![]()
Günaydın hanımlar ve kızlarr![]()
Pazartesi gibi ne biçim bıgun bugu hiç çalışsım yok.Bende ufak ufak almaya basladım kurbanımın hedıyecıklerını
Hamile arkadaşım hayırlısıyla kucagına al inş.Darısı basıma![]()
tanıtma topiğinde hoşlandığı şeyleri yazdığından yola çıkarak bir iki şey aldım cüzdan yada deodorant denildi cüzdanla ilgili bişi yazmadığı için deodorant alıcam![]()
Puufff gamzeli bizim katiller ipucu vermiyor yaaa garip kaldık bizzz![]()
seni de eledim işteeeeben çokçaaa yazdımmm
sen herkese inanmaaa, bana da kailinim dedi ki o![]()
![]()
Solitarywoman senden şüpheleniyorumm bakkk katilim sen olabilrsinnn:18:
hımmm seni elemiştim zaten, ama şimdi iyice emin oldummm, ben cüzdanla ilgili bilgi verdim, ek açıklama yaparak cüzdan almak istersen, bozuk para cüzdanım yok dedimmm![]()
biz de böle eleye eleye ulaşacağız canımmm![]()
Bilmem belki sen olabilirsin az çok kavramı herkese göre değişebilirrr
Kızlar ben katilimi bulduuummmm
Bekarım , çeyiz hazırlığım var, topiğim varrr daha ne olsuunnn![]()
Bilmem belki sen olabilirsin az çok kavramı herkese göre değişebilirrr![]()
bilmem ki ben miyim acaba
elemene yardımcı olduysam ne mutlu bana bende sayfa sayfa dolaşıp bana uymayanları arıyorum daha çok çalışmam lazım
bilmiyorum ki ben miyim acaba:44::44:
bilmem ki ben miyim acaba
elemene yardımcı olduysam ne mutlu bana bende sayfa sayfa dolaşıp bana uymayanları arıyorum daha çok çalışmam lazım
bilmiyorum ki ben miyim acaba:44::44:
hımmm seni elemiştim zaten, ama şimdi iyice emin oldummm, ben cüzdanla ilgili bilgi verdim, ek açıklama yaparak cüzdan almak istersen, bozuk para cüzdanım yok dedimmm![]()
biz de böle eleye eleye ulaşacağız canımmm![]()
Olabilirsinnn :)) kendime en yakın seni buldumm![]()