Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benim itiraf ettim dayanamadım sonunda.İpuclarıma bak istersen
-20 küsürlü yaslarda bekar basak burcu
sorma ya sanki bende çıkmamış gibiyim
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
yok benim katilim ortalıkta katilsizim galiba ben
gunaydın fıstıklar. yarışmadan cekılmıs olabılırımm ama bu başınızı agrıtmayacagım anlamına gelmıyor.
Bu aradaaa zeynepp artık bende bir hamişimmm.
İnsallah önümüzdeki yogun koşturmacaya bebişim dayanır
ayyy canımmmmm hayırlı uğurlu olsun
çok sevindim
dayanır dayanır Allah'ım korur onu..
sen yinede dikkat et bu dönemde sakın ağır kaldırma yukarı bir yere uzanma kendini yorma...
amin canımm. rabbim kazasız kavuştursun yavrularımızı bizlere
gunaydın fıstıklar. yarışmadan cekılmıs olabılırımm ama bu başınızı agrıtmayacagım anlamına gelmıyor.
Bu aradaaa zeynepp artık bende bir hamişimmm.
İnsallah önümüzdeki yogun koşturmacaya bebişim dayanır
aminnn inşallahhh geçen topik bana uğurlu gelmişti bu topiğe katılamadın ama bence bu topikte sana uğurlu geldi
günaydın kızlar dün akşam ne çok konuşmuşsunuz ama iyi oldu hepsini okudum sabah sabah birsürü ipucu topladım elemelere başlıyacağımmissdely cnm hayırlısı olsun bir miniği daha olacak desene kadınlar kulubününbende rüyamda doktora gitmiştim hamilesin dedi doktor ve hemen dişlerine bakmamız lazım sağlam mı değil mi dedi:26:allah hayra çıkarsın inş yakın zamanda benimde bebişim olur
Tebrik ederimmm,Allah tamamına erdirsin.
anaa doğruuu kız bak bebiş özlemi çekenleri çagıralım. Ben pco hastasıyım doktor tedavisiz olmaz dedi bebegin. birde pco dışında 5 cmlık kist için gecen ay doğum kontrol hapı kullandım nasıl olsa olmaz dedim kv'nin ameliyatından sonra tedaviye başlarız dedim ama minnacık yürek bana tutunmuşmuş meger...
günaydın kızlar dün akşam ne çok konuşmuşsunuz ama iyi oldu hepsini okudum sabah sabah birsürü ipucu topladım elemelere başlıyacağımmissdely cnm hayırlısı olsun bir miniği daha olacak desene kadınlar kulubününbende rüyamda doktora gitmiştim hamilesin dedi doktor ve hemen dişlerine bakmamız lazım sağlam mı değil mi dedi:26:allah hayra çıkarsın inş yakın zamanda benimde bebişim olur
anaa doğruuu kız bak bebiş özlemi çekenleri çagıralım. Ben pco hastasıyım doktor tedavisiz olmaz dedi bebegin. birde pco dışında 5 cmlık kist için gecen ay doğum kontrol hapı kullandım nasıl olsa olmaz dedim kv'nin ameliyatından sonra tedaviye başlarız dedim ama minnacık yürek bana tutunmuşmuş meger...
Maşallah Ben de pcoyum, ama nedense hiç çocuğum olmaz diye kaygım yok
ben miyim
meselaa yaniii..
ne güzel canım olmasında g....t bir doktor yüzünden psikoloji falan kalmadı.. sonra da gittiğim doktor tek yumurtalıgında var pco digeri normal rahat hamile kalırsın dedi.meğer kalmışmışım
Aman da aman sen de mi bebiş istiyorsun. Allah en kısa zamanda nasip etsin sana da.
ahaaa aynen canım kız bu işler rüyayla oluyor bak bende kendimi rüyamda fena kilolu görmüştüm. millet bana çirkin diyordu ama ben ck mutluydum
inşallah en kısa zamanda sende alırsın bebeiş haberini canım
o zamannn bir dahaki çekilişi sen organize ediyosun...
inşallah true, hilalkahraman ve solitarywomandan'da bebek haberi alıyoruz diğer çekilişteee
sen bakma o doktorlara Allah istedikten sonra herşey mümkün
Bir yerde de pembe sever yazmıştın, listemin üst sıralarına alıyorummmm
Elendin
hey kızlarrr
neler alacağınıza karar verdiniz miiiii