- 25 Ağustos 2011
- 18.321
- 13.421
- 298
ay sen nekadar kötü çıktınTühh yaa keşke katilim sen olsaydın avukatmışsın bende avukat çalışanıyım belki boş masama bundan alırdın
Eki Görüntüle 1100766
hak ettin ama bunuberfoo bana da kalın kırmızı bir çizgi çekmişsinhadi ama bayanlar sizlerden de bekliyoruz ipucu
evli benımkidebende isimlerini bilseydim eşiyle çok güzek şeyler düşünüyodum
O zaman ben değilim..Bende versemmiki ipucu gerçi daha önce vermiştim bir ikki tane çok kendileri çok hanım hanımcık biri demiştimmm devamı gelsinmiiiikiii
ay sen nekadar kötü çıktın
Tühh yaa keşke katilim sen olsaydın avukatmışsın bende avukat çalışanıyım belki boş masama bundan alırdın
Eki Görüntüle 1100766
evet kötüyüm ben ne var yani senmisin yoksa katilim doğru söylee
Ahanda bennnnnnnn..evli benımkidebende isimlerini bilseydim eşiyle çok güzek şeyler düşünüyodum
evli benımkidebende isimlerini bilseydim eşiyle çok güzek şeyler düşünüyodum
o zaman senin katiline seslenelim burdan
themis heykeli istiyoruz maviş için
iyi eğlenceler sana
sabaha bir ara gözükmüş gitmiş dedi o yüzden
çizzz beni yarim yarimmmay sen nekadar kötü çıktın
hak ettin ama bunu
sanada çizik
Ahanda bennnnnnnn..
hmmmm
seni elesem miiii
ben ismimi yazdım ama eşiminki yok..
ama sana ipucu vereyim hani kargonun solisti var ya soyadı Candemir
onla adaş eşim
mavi mavi masmavi
Ben adres bilgilerim de ismimi yazmıştım..:26:evli benımkidebende isimlerini bilseydim eşiyle çok güzek şeyler düşünüyodum
Eledim seni canım....uff birde tiplerini bilsem..facebooğa mı eklesek ne...Tipe göre muamelee:)))yani benimki makyajıda pek severmiş....
uff birde tiplerini bilsem..facebooğa mı eklesek ne...Tipe göre muamelee:)))yani benimki makyajıda pek severmiş....
Haaaa oldu o zaman,hemen listeye takrar ekledim..kızın ismi var zaten eşinin yok
uff birde tiplerini bilsem..facebooğa mı eklesek ne...Tipe göre muamelee:)))yani benimki makyajıda pek severmiş....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?