günaydın kızlar
cumartesi günü kurbanıma yazdığı şeylere göre birkaç parça hediye aldım alınacaklar kesinleşsin tamamlayıp gönderiler başlayınca göndericem bu sefer biraz erkenciyimelime para geçmişken değerlendireyim dedim
günaydıııın kızlarrrr :) sabah sabah kurbancıgımı ogrendııımm.......ama ne mutlu oldum ne mutu oldumkendısını sımdıden cok sevireemmm
ılk ıpucu : esmeriiimmm bicim bicim ölüreeem esmer için
sımdılık hepınıze günaydıııınnnn oglen gorusuruzzzz.....
Benim katilimde sen değilsin hiç takımımla alakalı bişey yazmamıştım ben.Nerde benim katil yahu profılıme falanda bakıyorum ziyaretçi yok burlardanGizli ziyaret gibi bir özellık falanmı var acaba :26: Yada yoksa katilim hiçmi girmiyor burlara
TEMAM KZUZUKOOO :)) sen git bakalım ankaradan ne alcan bana :))) kurbanınaaaaaaaakızlaarrr, ben yarın öğlen ankaraya gidiyorum, çarşamba akşamına kadar giremem sanırım topiğe :26: bu arada çok konuşmamaya çalışınkonuşacaksanız da bolca ipucu verin gelince hepsini takip edecegim görüşmek üzereee
oh oh sen gez kuzum nişanlıyla gezmeye doyulmaz..geçen hafta benm nişanlım gelmişti iki güne nerler sığdırdık halaaa yetmedi zaman :)))Gunaydn canlar gremyorum topige. Nişanlim geldi askerdnbursa,samsun.ıstanbul arasnda mekik dokuyorum 4 gun daha yokum buralarda ama unutmadm aklmda buralar
günaydınoooGünaydınlarrr
günaydınnnnn da benim katilim kim yaaaaaaaa neden ipucu vermiosunuzzzzzzzzzzgünaydınnn katillerrr ve kurbanlaaar
evet site güzelleşti canım ya neydi o kıpkırmızıGünaydın kızlarrrrr
2 gün giremedim site değişmiş
günaydın canomgünaydın kızlaaar
ayn ne güzel vallahi bende aldım hediyeciklerini hazırladım :)) bi kaç parça daha ekleyipp hooop kargolicamgünaydın kızlar
cumartesi günü kurbanıma yazdığı şeylere göre birkaç parça hediye aldım alınacaklar kesinleşsin tamamlayıp gönderiler başlayınca göndericem bu sefer biraz erkenciyimelime para geçmişken değerlendireyim dedim
Günaydın hatunlar güzel bir hafta geçirmeniz dileğiylee
kurbanım benden daha geveze ne çok konuşmuşsunuz dün yahuu takip edemedim herkeslere güüüünaaayydın
Günaydınnnnnnnnnn :)
günaydın kurban adaylarıııı
hanginize çıktım
günaydın herkese
bana bana
waww süpermiş
günaydın canım hoşgeldin
günaydın hatunnngünaydın kurban adaylarıııı
Günaydın kızlarr,
Kaç gündür gelemedim hiç :26: Ama artık buralardayımm
waww süpermiş
ayyy canım eline sağlık çok makbule geçti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?