- 23 Ocak 2014
- 7.295
- 4.333
Tamam canım.. hemen tanıtayımmmmmmmmmmm
canım bana özel mesajla "ad soyad adres cep telefonu" bilgilerini yazar mısın...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tamam canım.. hemen tanıtayımmmmmmmmmmm
Zeycim zorunlu hediyeler arasın da çikolata yok mu canım?
bende yazdım off bir an öncee kime alıcagım belli olsun çok heycanlıyım ilk defa birine böyle hediye alıcam
Bana alırsın ben çıkarım sana
bütün beşiktaş şeyciklerini toplar göndeririim sanaa
bende yazdım off bir an öncee kime alıcagım belli olsun çok heycanlıyım ilk defa birine böyle hediye alıcam
Bana alırsın ben çıkarım sana
eye liner yolla bari bi o yokk evde herşey var o yok bitekkHahaha olur zaten hediye alan büyük olasılıkla onu tercih eder bardak şapka vs gibi
sen bana çıkarsan da inadına makyaj ürünü yollarım sana inat değil mi
pazar günü çekiliş yapıcam kızlar pazartesi herkes öğrenir kim çıktığını inşallah bir aksilik olmazsa
Belki o zamana kadar katılımcılar da artar..pazar günü çekiliş yapıcam kızlar pazartesi herkes öğrenir kim çıktığını inşallah bir aksilik olmazsa
pazar günü çekiliş yapıcam kızlar pazartesi herkes öğrenir kim çıktığını inşallah bir aksilik olmazsa
eee en kısa ben mi tanıttım :
Eksik kalanları aklınıza geldikçe ekleyebilirsiniz tanıtımınıza.
eye liner yolla bari bi o yokk evde herşey var o yok bitekk
pazartesimi off ben çok sabırsız biriyimm hiçç bekleyemem mecbur dayancam
eee en kısa ben mi tanıttım
Ucu kalın mı olsun ince mi
ince zaten minnak bir yüzüm var hiç beceremem eye liner cekmesini kalında far gibi yaparım ben onu
eee en kısa ben mi tanıttım
Belki o zamana kadar katılımcılar da artar..
Peki hangi tarihler arası hediyeyi kesin yollayacağız erken yollayabiliyor muyuz
Bazen ben burada olmuyorum o yüzden sordum.. Yani bana çıkan kişiye erkende hediye yollasam olur mu ?
Altına göz kalemiyle çiz onun üzerinden giderek sür o zaman hem çok kalıcı oluyor hemde çok güzel çekiyor insan ben öyle yapıyorummm
Benimde gözler eşek gözü gibi mübarek