- 30 Aralık 2009
- 22.970
- 89.783
- 1.123
yapalım canım
benim senden istegim şu
hani bülent ersoy ablamızın adını hatırlamadıgım bir kandil gecesindeki mikemmel kıyafeti varya işte ondan
birde ses yarışmasındaki kafasına taktıgı çiçek sepeti modeli olan şapka mıdır nedir adını henüz bütün türkiye'nin bulamadıgı şeyden istiyorum
zeyy burası sohbet topiğine dönmüş ama sadece hediyelerin fotosu olsun burda
Sen onları kocanın yanında giy o kocan sana yüz vermezse
bana geleceğine söz verirsen tamam alırımmm sözzz
Ben sadece seni istiyorumm ama he pakete sığarsın ufacık tefcik bişisin senn
kızlar benim hediyelerim de bunlarrrrcesmi_naza tekrar teşekkür ediyorummm...tek tek fotolarını çekemedim çünkü eşim evi bastı aniden çekilişten haberi yoktu
Nurdancığıma yazdığı anlamlı mektup ve notlar için çok teşekkür ediyorum
hep bilmiş gibi ihityacım olan şeyleri seçmiş..
havlularıma, not defterlerime, kalemlerime, notluk tutacağıma, kupalarıma, miss gibi limon kokulu sabunuma bayıldımmm
not tutacağım not defterlerim kalemlerim kupalarım ve işyerindeki masamda yerlerini aldılar bileee
hediyelerin üstüne yapıştırdığı nazar boncukları ayrıca hoşuma gittiçok severim öyle nazar boncuklu süsleri gözlerim parladı görünce
bebeklerimde ilk hediyelerini aldılarrrbiz bile bişeyler almamıştık daha çok mutlu oldular teyzesi bizi de düşünenler varmış diye çeyizlerini mis kokan limon sabunuyla birlikte sakladım hemen giyecekleri günleri beklediklerine eminimmm
hatta dün çok şükür ilk kez hareketlerini hissettim hediyelerinin de bunda payı büyüktü
ve son olarakkkk kutuyu açtığımda gördüğüm limonlar karşısında rahat 5 dakika kahkaha attım ve dayanamayıp Nurdan'ı aradım
topikte yazmıştım bana katilim çikileta yollamasın tiksindim limon yollasın diyeebeni dikkate aldığı için limonlarım ve limonlu şekerlerim için teşekkür ediyorummm
Eki Görüntüle 1125994 Eki Görüntüle 1125995
Yekta61 iyi günlerde kullanın hediyelerinizi inşallah.
Lavincim kesene bereket.
güanydınnn
Eki Görüntüle 1126184 Eki Görüntüle 1126183 Eki Görüntüle 1126185 Eki Görüntüle 1126186 Eki Görüntüle 1126187 Eki Görüntüle 1126188
sevgili katilim gunessel coook tesekkur ederım gonderdıgın hedıyeler ıcın ,emeğine saglık kesene bereket olsun hepsını tek tek begendım cokm guzeller
Saray helvasımı gördüm orda sankiiiiiiii
Eki Görüntüle 1126184 Eki Görüntüle 1126183 Eki Görüntüle 1126185 Eki Görüntüle 1126186 Eki Görüntüle 1126187 Eki Görüntüle 1126188
sevgili katilim gunessel coook tesekkur ederım gonderdıgın hedıyeler ıcın ,emeğine saglık kesene bereket olsun hepsını tek tek begendım cokm guzeller
ivittt aynen öyle herkes çukulata ala ala bayılmıştır dedim değişiklik olsun istedim :44:Saray helvasımı gördüm orda sankiiiiiiii
Ben hedayelerimi yukleyemiyorum
her ne kadar beni yakalasanda renk vermemeye çalıştımrica ederim canım hepsini güle güle kullan birdahaki çekilişte tekrar karşılaşmak dileğiyle
ivittt aynen öyle herkes çukulata ala ala bayılmıştır dedim değişiklik olsun istedim :44:
[/B][/I][/FONT][/SIZE][/COLOR]
zeynooooooooooo bidahaki çekiliş organizasyonumuz ne zamannnnnnnn erkenden haber verki geniş geniş hediyelerimizi alalım az geldi bunlar benim gözümee yaa :2:telefonla çekince boyutu büyük olduğundan yüklenmiyo çektiğin fotoları bilgisayara at prt screen ya da ekran alıntısı yapıp kaydet öyle yükleniyo canım
afiyet bal şeker olsun cnmaynen saray helvasınıda ılk defa yedık cok begendım :) kesene bereket canım
zeynooooooooooo bidahaki çekiliş organizasyonumuz ne zamannnnnnnn erkenden haber verki geniş geniş hediyelerimizi alalım az geldi bunlar benim gözümee yaa :2:
afiyet bal şeker olsun cnm
olur tabi cnm neden olmasın ama takıpte kalmalısın konuyu zeynep ekler senıdebenıde katın cekılıse olurmu kıslar
her ne kadar beni yakalasanda renk vermemeye çalıştımrica ederim canım hepsini güle güle kullan birdahaki çekilişte tekrar karşılaşmak dileğiyle
edit(şimdi burdan bakınca az geldi paketler gözüme ya halbuki kutuya sığmamıştı )
ivittt aynen öyle herkes çukulata ala ala bayılmıştır dedim değişiklik olsun istedim :44:
[/B][/I][/FONT][/SIZE][/COLOR]
Ben hedayelerimi yukleyemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?