güle güle kullaaaaan , özellikşle de limonlarınıııı
AY BU HEDİYELER NE KADAN DA GÜZELER:))
umarım kurbanım da benim hediyelerimi beğenir :)))
canım mayıs başında topik açtık "Yaza Merhaba Çekilişi" diye isteyen arkadaşlar katıldı..hani eskiden okullarda yılbaşında çekiliş yapardık ya onun gibi..
herkes kendini tanıttı başka bir topikte sevdiği sevmediği şeyleri falan yazdı...sonra çekilişte herkese bir isim çıktı sonra kimse kendine kimin çıktığını söylemedi hediyelerini aldı ve zamanı gelince yolladı... bu sırada da muhabbet topiğimizde ipuçları vererek herkes kendine hediye alıcak kişiyi bulmaya çalıştı...
bir sonraki çekilişimize katılırsın istersen....incelemek istersen de topiklerimiz şunlar;
http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=714174
http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=714533
http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=721111
He he dans şarkımız aynıymış, dün gördüm ben dehadi bilemedik biz onuama lezzetliydi neyse ki iki tanesi hala sağlam
lavin ve cesmii çok zevklisiniz ya hediyeler süper olmuşzeynep'in bebeklerin ilk cicileri gelmiş limonlara çok güldüm
kargo gelince eşleriniz anlamıyo mu ya ben hiç tutamam içimde deyiveririm :26:
bu arada lavin senin bloğun mu vaaar zevklerimiz çok benziyor seninle takip ekmek isterim düğün şarkımız bile aynıymış
güanydınnn
Kızlar harikasınız!
Hepinizi ayrı ayrı tebrik ediyorum, çok ince bir düşünce, en ince ayrıntılarına kadar düşünülmüş hediyeler, çok yerinde bir organizasyon, saat gibi tıkır tıkır işlemiş resmen. Edilen sohbetlerden notlar alınmış, nokta atışları yapılmış gördüğüm kadarıyla.
Hepiniz çok tatlısınız
Tuanacım güle güle kullan canım cicilerini.evettttt benimde hediyeerim geldi ve katilim blackangel90
hediyelerime kavuştumm o kadar zevkle almışınki hepsini çok beğendim ne kadar zevkli hatunsun sen öyle bayıldım hediyelerime
hepsini zevkle kullanıcam çookkk ama çok teşekkür ederim
ve işte hedayelerimmm
Eki Görüntüle 1124973 Eki Görüntüle 1124977 Eki Görüntüle 1124976 Eki Görüntüle 1124975 Eki Görüntüle 1124974 Eki Görüntüle 1124968 Eki Görüntüle 1124969 Eki Görüntüle 1124970 Eki Görüntüle 1124971 Eki Görüntüle 1124972 Eki Görüntüle 1124980
Gevezek iyi günlerde kullan canım cicilerini.hediyelerim geldiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiibenim katilimmmm eylüllll05
Eki Görüntüle 1125276
Eki Görüntüle 1125269 Eki Görüntüle 1125268
Eki Görüntüle 1125270 aşk kurabiyeleri
Eki Görüntüle 1125275 Eki Görüntüle 1125274 tatlış pijamamm
Eki Görüntüle 1125273 kitap çikolata kahve
Eki Görüntüle 1125272 harika not kağıtlarım ve küpelerimm
Eki Görüntüle 1125271 piyano müzik kutumm salonda yerini aldı bile
Eki Görüntüle 1125277 adıma özel kurabiyem
Yekta61 iyi günlerde kullanın hediyelerinizi inşallah.Benim katilciğim Lavinmiş.Çok mutlu oldum.Hediyelerinin herbirine ayrı ayrı bayıldım.Çok zevkliymiş kendisiCebine bereket.Gerçektende sürpriz oldu.Kendisini arayıp teşekkür ettim ama birkez daha buradan da teşekkür ediyorum canım. Gelelim hediyelerimee
Kutuyu ilk açtığımdaki manzara çok tatlıydı ellerine sağlık hepsiyle birbir uğraşmıs canım katilim
Eki Görüntüle 1125541 Eki Görüntüle 1125542 Eki Görüntüle 1125543
Bunlar hediyelerimin toplu hali
Eki Görüntüle 1125545
Kitaplarımın ikiside çok güzel çok isabetli olmuş
Eki Görüntüle 1125547
Şalımın rengine bayıldım
Eki Görüntüle 1125551
Askılığım ve magnetlerim.Tam bir magnet hastasıyımdır tevafuk olmuş çok tatlılar
Eki Görüntüle 1125560
En bi beğendiğim babetlerimm ve çorapçıklarım
Eki Görüntüle 1125561
Pembiş cüzdanım ve cici bilekliğim
Eki Görüntüle 1125562
Dudak yumuşatıcım ve En bi sevdiģim çikolataamm
Eki Görüntüle 1125575
Almak isteyipte biturlu alamadıgım kalpli yumurta şekillendiricım, soyacagım, tuzluk biberliğim
Eki Görüntüle 1125563
Veeee en tatlılarıda rendeem . Çok bi tatlı Lavincimden tatlı olmasın
Eki Görüntüle 1125564
Canımmmmmmm güle güle kullan inşallahkızlar benim hediyelerim de bunlarrrrcesmi_naza tekrar teşekkür ediyorummm...tek tek fotolarını çekemedim çünkü eşim evi bastı aniden çekilişten haberi yoktu
Nurdancığıma yazdığı anlamlı mektup ve notlar için çok teşekkür ediyorum
hep bilmiş gibi ihityacım olan şeyleri seçmiş..
havlularıma, not defterlerime, kalemlerime, notluk tutacağıma, kupalarıma, miss gibi limon kokulu sabunuma bayıldımmm
not tutacağım not defterlerim kalemlerim kupalarım ve işyerindeki masamda yerlerini aldılar bileee
hediyelerin üstüne yapıştırdığı nazar boncukları ayrıca hoşuma gittiçok severim öyle nazar boncuklu süsleri gözlerim parladı görünce
bebeklerimde ilk hediyelerini aldılarrrbiz bile bişeyler almamıştık daha çok mutlu oldular teyzesi bizi de düşünenler varmış diye çeyizlerini mis kokan limon sabunuyla birlikte sakladım hemen giyecekleri günleri beklediklerine eminimmm
hatta dün çok şükür ilk kez hareketlerini hissettim hediyelerinin de bunda payı büyüktü
ve son olarakkkk kutuyu açtığımda gördüğüm limonlar karşısında rahat 5 dakika kahkaha attım ve dayanamayıp Nurdan'ı aradım
topikte yazmıştım bana katilim çikileta yollamasın tiksindim limon yollasın diyeebeni dikkate aldığı için limonlarım ve limonlu şekerlerim için teşekkür ediyorummm
Eki Görüntüle 1125994 Eki Görüntüle 1125995
Mavisim çok güzel hepsi canım,iyi günlerde kullan inşallah.Arakadaşlar hiç beklemediğim birisi çıktı kurbanım. Zeyy88
Canım benim öncelikle çok teşekkür ederim. O kadar güzel şeyler almışın ki emeklerine yüreğine sağlık. Ve çok duygusal birisi olduğum için kutuyu açar açmaz ağlamaya başladım
Öncelikle heycandan hediyelerimin kapalı resmini çekmeyi unuttum çok özür diliyorum. :2:
Ama o kadar özenle paketlemişin ki kırmızı paketlerimi ve üstündeki uğur böceklerini bile saklıcam
Gel gelelim birbirinden güzel hediyelerime;
Eki Görüntüle 1126089 Kitaplarım, ayraçlarım ve not defterim
Eki Görüntüle 1126092 Çorabım
Eki Görüntüle 1126090 miss kokulu havlum
Eki Görüntüle 1126091 buda miss kokulu havlum ve sabunum
Eki Görüntüle 1126093 yazmalarım ve lifim
Eki Görüntüle 1126095 saç bakım ürünlerim ve göz kalemim
Eki Görüntüle 1126094 takı kutum
Eki Görüntüle 1126096 hemen koluma taktığım saatim
Eki Görüntüle 1126097 kişisel eşya çantam
Eki Görüntüle 1126100 çok afilli aynam
Eki Görüntüle 1126099 takılarım
Kusura bakmayın telefonun resim kalitesi pek yüksek değil resimlerim net çıkmamış ama zeyy88'in güzel hediyeleri beni mutluluktan ağlatacak kadar değerli benim için. Tekrar çok teşekkür ederimm
Mavisim çok güzel hepsi canım,iyi günlerde kullan inşallah.
Zeyy kesene bereket canım benimmm,zevkli hatun.
Arakadaşlar hiç beklemediğim birisi çıktı kurbanım. Zeyy88
Canım benim öncelikle çok teşekkür ederim. O kadar güzel şeyler almışın ki emeklerine yüreğine sağlık. Ve çok duygusal birisi olduğum için kutuyu açar açmaz ağlamaya başladım
Öncelikle heycandan hediyelerimin kapalı resmini çekmeyi unuttum çok özür diliyorum. :2:
Ama o kadar özenle paketlemişin ki kırmızı paketlerimi ve üstündeki uğur böceklerini bile saklıcam
Gel gelelim birbirinden güzel hediyelerime;
Kusura bakmayın telefonun resim kalitesi pek yüksek değil resimlerim net çıkmamış ama zeyy88'in güzel hediyeleri beni mutluluktan ağlatacak kadar değerli benim için. Tekrar çok teşekkür ederimm
sağol canım
güle güle kullan canım beğenmene çok sevindim
kapalı halleri de böyleydi
Eki Görüntüle 1126109
o pmebe baykuşlu olan ne anlayamadım bende istiyorum
Hediyeleree bakkk abooowwww
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?