- 13 Aralık 2009
- 10.762
- 1.987
- 448
- 38
katilim yaa ne kadarda çok şey almışsın iş yerindeyim o yüzden paketleri açmadım ama koliyi dayanamayıp açtım nekdar da özenle hazırlamışsın çoook teşekkür ederim canım benim eline koluna emeğine sağlık kesene bereket RABBİM hayırlı bol bol kazançlar versin ya o kadar mutlu oldum ki paketleri gördükçe gülüyorumofistekiler agzını topla kulagına yapışacak diyolar okadar mutlu oldum yaa akşamı dört gözle bekliyorum :))) öpüldüm tatlı katiliiiimmmm :)))
yaaaaaaaaaaaa çok cicisiniz. bir dahakine beni de katın nolaarrrrr
zeynooooooooooo bidahaki çekiliş organizasyonumuz ne zamannnnnnnn erkenden haber verki geniş geniş hediyelerimizi alalım az geldi bunlar benim gözümee yaa :2:
afiyet bal şeker olsun cnm
ben haber ederim sanaaa
bi sonrakine kesin katılcam gene çünküüüü
Hediyelerime kavuştummmKatilim, sevgili YEKTA61... ama ben zaten daha ilk günlerden tahmin ettim onun olduğunu, ve o ısrarla ben değilim, düş yakamdan dese de, asla başkasının katilim olduğunu düşünmedim bilee
o kadar güzel hediyeler almış ki bana, anlatacak kelime bulamıyorum, sözün bittiği yerdeyim... paketleri açarken, mutluluktan ellerim titriyor, ve gözlerimden yaşlar damlıyordubeni 40 yıldır tanıyormuşcasına alınmış parçaydı her birisi...
Canım katilim, her bişey için ayrı ayrı tekrar tekrar teşekkür ederim... kesene bereket, gönlüne yüreğine sağlık...
daha fazla lafı uzatmadan resimlerime geçmek istiyorum
ben susayım, resimler konuşsunn
bu içinde müthiş bir hazine barındıran kocamaaan kutumm
bu kutuyu açınca ve hediyeleri birer birer çıkardıkça karşılaştığım manzaraa
düklü düşesli, keyifle okuyacağım kitabımm
sevimli mi sevimli makyaj çantalarım, dudak balmım, ojem
çorapcıklarımm
alınacaklar listemde ilk sırada olan silikon kupa kapağım
sınıf defterlerimi dolduracağım kalemimm
çeyizlik bereket fillerimmm
ihtiyacım olan hafıza kartımm
English home'a gittiğimde görüp ne güzelmişş diye iç geçirdiğim, ve bunu hissederek almış olduğu kalpli havlumm ve harika kokan kokumm
çok beğendiğim kolyem, bilekliğim, küpelerimm
bozuk para cüzdanımm
Saç fırçam ve makyaj fırçalarım
Magnetlerim ve mutfak havlularımm
Çeyizlik kahvaltı takımıma eklenecek tabak setim ve kalpli spatulaam
Bitter çikolatalarım ve bonibonummm
Bi ömür saklanacak kartımm
bu da hediyelerimin topluca halii
Hediyelerime kavuştummmKatilim, sevgili YEKTA61... ama ben zaten daha ilk günlerden tahmin ettim onun olduğunu, ve o ısrarla ben değilim, düş yakamdan dese de, asla başkasının katilim olduğunu düşünmedim bilee
o kadar güzel hediyeler almış ki bana, anlatacak kelime bulamıyorum, sözün bittiği yerdeyim... paketleri açarken, mutluluktan ellerim titriyor, ve gözlerimden yaşlar damlıyordubeni 40 yıldır tanıyormuşcasına alınmış parçaydı her birisi...
Canım katilim, her bişey için ayrı ayrı tekrar tekrar teşekkür ederim... kesene bereket, gönlüne yüreğine sağlık...
daha fazla lafı uzatmadan resimlerime geçmek istiyorum
ben susayım, resimler konuşsunn
bu içinde müthiş bir hazine barındıran kocamaaan kutumm
bu kutuyu açınca ve hediyeleri birer birer çıkardıkça karşılaştığım manzaraa
düklü düşesli, keyifle okuyacağım kitabımm
sevimli mi sevimli makyaj çantalarım, dudak balmım, ojem
çorapcıklarımm
alınacaklar listemde ilk sırada olan silikon kupa kapağım
sınıf defterlerimi dolduracağım kalemimm
çeyizlik bereket fillerimmm
ihtiyacım olan hafıza kartımm
English home'a gittiğimde görüp ne güzelmişş diye iç geçirdiğim, ve bunu hissederek almış olduğu kalpli havlumm ve harika kokan kokumm
çok beğendiğim kolyem, bilekliğim, küpelerimm
bozuk para cüzdanımm
Saç fırçam ve makyaj fırçalarım
Magnetlerim ve mutfak havlularımm
Çeyizlik kahvaltı takımıma eklenecek tabak setim ve kalpli spatulaam
Bitter çikolatalarım ve bonibonummm
Bi ömür saklanacak kartımm
um...Eki Görüntüle 1127193
Vb Eki Görüntüle 1127168 Eki Görüntüle 1127169 Eki Görüntüle 1127174 Eki Görüntüle 1127178 Eki Görüntüle 1127185 Eki Görüntüle 1127186 Eki Görüntüle 1127187 Eki Görüntüle 1127189
Benimde hediyelerim geldi katilim hilalkahramanmış :) hepsi o kadar güzel ki o kadar özenle hazırlanmışki eline koluna yüreğine sağlık canım sanki nişan tepsilerin gelmiş gibi hissettim hepsi ayrı süslüydü :) :) seni tanıdığıma çok sevindim aynı şehirde olduğumuz için en kısa sürede evime bekliyorum...
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
umarım içindekileri de dışı kadar beğenirsin canımmm
Canım ya ne kadar da güzel şeyler almışsın canım katilim eline sağlık kesene bereket
Ve ışte cicilerim
Cicilerimin ilk hali :)
Paketlemek için ne kadar da emek vermişsiniz çok teşekkür ederim çok güzeller gördükçe güldüm çok sevimli olmuş
Makyaj malzemelerim ve makyaj cantam canım ya hepsi çok güzel fircalar içine doğmuş sanki bende tam alacaktım :)
Çok severek okuyacağım kitabım ve kelebekli ayracim :)
Fincanlarim ve tuzlugum tuzluga bayıldım resmen :)
Kelebekli pijama takımım :)
Cercevem fatma ana eli evimizi süsleyecek harika objeler
Takılarım :) hemde kelebekli küpelerim :)
El aynam el aynalarini cok severim katilcim de almis cok begendim hatta bayildim
İcten yazilmis mektubum ve cikolatalarim:)
Canimm benim hersey icin cok tesekkur ederim hepsi okadar guzelki hepsini cok begendim kelebeği sevdigimi yazdim mi hatırlamıyorum ama yazdiysam eger dikkat edip kelebekli seyler alman Beni cok mutlu etti eger yazmadiysam icine ne guzel dogmus kesene bereket canim cok guzel bir sekilde tanistik insallah dostlugumuz daim olur cok optum seni katilcim bu arada senin gibi katile can feda ya :) ketum katilim Benim :))))
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
herrkess pişmaniyeyey gözz diktiiii eeee herkesee nasipp oladıı canımm
limonları benim içinde ye canım ekşi ekşi oh miss senin ikizler kızmıki acaba aklıma direk o geldi limon deyincekızlar benim hediyelerim de bunlarrrrcesmi_naza tekrar teşekkür ediyorummm...tek tek fotolarını çekemedim çünkü eşim evi bastı aniden çekilişten haberi yoktu
Nurdancığıma yazdığı anlamlı mektup ve notlar için çok teşekkür ediyorum
hep bilmiş gibi ihityacım olan şeyleri seçmiş..
havlularıma, not defterlerime, kalemlerime, notluk tutacağıma, kupalarıma, miss gibi limon kokulu sabunuma bayıldımmm
not tutacağım not defterlerim kalemlerim kupalarım ve işyerindeki masamda yerlerini aldılar bileee
hediyelerin üstüne yapıştırdığı nazar boncukları ayrıca hoşuma gittiçok severim öyle nazar boncuklu süsleri gözlerim parladı görünce
bebeklerimde ilk hediyelerini aldılarrrbiz bile bişeyler almamıştık daha çok mutlu oldular teyzesi bizi de düşünenler varmış diye çeyizlerini mis kokan limon sabunuyla birlikte sakladım hemen giyecekleri günleri beklediklerine eminimmm
hatta dün çok şükür ilk kez hareketlerini hissettim hediyelerinin de bunda payı büyüktü
ve son olarakkkk kutuyu açtığımda gördüğüm limonlar karşısında rahat 5 dakika kahkaha attım ve dayanamayıp Nurdan'ı aradım
topikte yazmıştım bana katilim çikileta yollamasın tiksindim limon yollasın diyeebeni dikkate aldığı için limonlarım ve limonlu şekerlerim için teşekkür ediyorummm
Eki Görüntüle 1125994 Eki Görüntüle 1125995
canım valla kelebekle ilgili hiçbir şey yazmamıştın..içime doğmuş demek ki gerçekten, güzel tesadüf olmuş
güzel günlerde kullanman dileklerimle
He he dans şarkımız aynıymış, dün gördüm ben de
Canım blogum sadece kitap üzerine. Karma-yaşam blogu değil. Ayrıca çok da geliştiremedim zaman ayıramadığımdan.
Ama istersen yine de özelden atarım.
teşekkür ederim canımcımGevezek iyi günlerde kullan canım cicilerini.
Eylülcüm kesene bereket.
[/B]
Rica ederim cnmmm benimmm.Güle güle kullan cicilerini.Seni mutlu edebildiysem ve sevebilicegin cicileri aldiysam ne mutlu banaaa.Gulumsemen ve mutlu olman ve ayrica sseni tanimis olmam herseye deger tatlimmmm
Bidahaki çekilişte senide görmek isterizzzz
gamzelim güle güle kullan canım hepsi çok güzel yekta çok zevkli seçimler yapmışsın kesene bereket
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?