- 13 Aralık 2009
- 10.762
- 1.987
- 448
- 38
herrkess pişmaniyeyey gözz diktiiii eeee herkesee nasipp oladıı canımm
pişmaniye koymak benim neden aklıma gelmedi hiiç
ben de pişmaniye ilinin bir vatandaşıyım halbukisi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
herrkess pişmaniyeyey gözz diktiiii eeee herkesee nasipp oladıı canımm
kesene bereket canım benim çok çok beğendim, kurabiye kırılmamış bacım hafif çatlamış ben foto çekerken düzeltiyim derken elimde kırıldı yani sapasağlam geldi paketim merak etme çikolatayı da biz yedik de hediyelere bakarken sadece kabını çektim kitabı da okuyacağım sohbet havasında bı kıtaba benzıyor severım
eveeet zevklidir katilcim evlilerin paketleri ulaştıkça sen eleyeceksin lavincim
Benim katilciğim Lavinmiş.Çok mutlu oldum.Hediyelerinin herbirine ayrı ayrı bayıldım.Çok zevkliymiş kendisi Cebine bereket.Gerçektende sürpriz oldu.Kendisini arayıp teşekkür ettim ama birkez daha buradan da teşekkür ediyorum canım. Gelelim hediyelerimee
Kutuyu ilk açtığımdaki manzara çok tatlıydı ellerine sağlık hepsiyle birbir uğraşmıs canım katilim
lavin çok zevkli şeyler almış bayıldım güzel günlerde kullan canım
Kizlar bunlar neyin hediyeleri 😊 bende istiyorum
Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü
limon mu bol bol yersin artıkkızlar benim hediyelerim de bunlarrrr cesmi_naza tekrar teşekkür ediyorummm...tek tek fotolarını çekemedim çünkü eşim evi bastı aniden çekilişten haberi yoktu
Nurdancığıma yazdığı anlamlı mektup ve notlar için çok teşekkür ediyorum
hep bilmiş gibi ihityacım olan şeyleri seçmiş..
havlularıma, not defterlerime, kalemlerime, notluk tutacağıma, kupalarıma, miss gibi limon kokulu sabunuma bayıldımmm
not tutacağım not defterlerim kalemlerim kupalarım ve işyerindeki masamda yerlerini aldılar bileee
hediyelerin üstüne yapıştırdığı nazar boncukları ayrıca hoşuma gitti çok severim öyle nazar boncuklu süsleri gözlerim parladı görünce
bebeklerimde ilk hediyelerini aldılarrr biz bile bişeyler almamıştık daha çok mutlu oldular teyzesi bizi de düşünenler varmış diye çeyizlerini mis kokan limon sabunuyla birlikte sakladım hemen giyecekleri günleri beklediklerine eminimmm
hatta dün çok şükür ilk kez hareketlerini hissettim hediyelerinin de bunda payı büyüktü
ve son olarakkkk kutuyu açtığımda gördüğüm limonlar karşısında rahat 5 dakika kahkaha attım ve dayanamayıp Nurdan'ı aradım
topikte yazmıştım bana katilim çikileta yollamasın tiksindim limon yollasın diyee beni dikkate aldığı için limonlarım ve limonlu şekerlerim için teşekkür ediyorummm
Eki Görüntüle 1125994 Eki Görüntüle 1125995
limon mu bol bol yersin artık
çok güzel güzel günlerde kullan canım
hehehe sağol canım normalde çikolatayı çok severdim ama hamilelik hormonlarından sürekli limonlu şeyler istiyo canım herşeye limon sıkıyorum çok makbule geçti
kızlar benim hediyelerim de bunlarrrr cesmi_naza tekrar teşekkür ediyorummm...tek tek fotolarını çekemedim çünkü eşim evi bastı aniden çekilişten haberi yoktu
havlularıma, not defterlerime, kalemlerime, notluk tutacağıma, kupalarıma, miss gibi limon kokulu sabunuma bayıldımmm
not tutacağım not defterlerim kalemlerim kupalarım ve işyerindeki masamda yerlerini aldılar bileee
hediyelerin üstüne yapıştırdığı nazar boncukları ayrıca hoşuma gitti çok severim öyle nazar boncuklu süsleri gözlerim parladı görünce
bebeklerimde ilk hediyelerini aldılarrr biz bile bişeyler almamıştık daha çok mutlu oldular teyzesi bizi de düşünenler varmış diye çeyizlerini mis kokan limon sabunuyla birlikte sakladım hemen giyecekleri günleri beklediklerine eminimmm
hatta dün çok şükür ilk kez hareketlerini hissettim hediyelerinin de bunda payı büyüktü
ve son olarakkkk kutuyu açtığımda gördüğüm limonlar karşısında rahat 5 dakika kahkaha attım ve dayanamayıp Nurdan'ı aradım
topikte yazmıştım bana katilim çikileta yollamasın tiksindim limon yollasın diyee beni dikkate aldığı için limonlarım ve limonlu şekerlerim için teşekkür ediyorummm
Cesmi-naz'ın kesesine bereket, sen de bebişlerinle sağlıkla kullan cicilerini.
dün onları hissederek iki defa hediye almış oldunnnn.
Ayrıca sen de benim gibi eşine çekilişi söylemeyenlerdensin sanırım
Güle güle kullan zeyyy.nurdanında cebine bereket çok güzel ciciler almışş
aynen canım söylemedim..ya bişey demez aslında ama ne bilim bende kalsın istedim..bir dahakine söylerim ama
sağol canımm sende güle güle kullan hediyeciklerinii
beğendiğin için çok mutlu canım güzel güllerde kullan inşallahh
bu arada kurabiyeler saklaman içindi ama neyse afiyet olsun
Cesmi-naz'ın kesesine bereket, sen de bebişlerinle sağlıkla kullan cicilerini.
dün onları hissederek iki defa hediye almış oldunnnn.
Ayrıca sen de benim gibi eşine çekilişi söylemeyenlerdensin sanırım
Aslında eşim mesela blogumu, blog çekilişlerimi falan bilir ama nedense hiç kk üyeliğimi söylemedim. Sakladığımdan değil, zaten buraya onun hoşuna gitmeyecek bir şeyler yazmıyorum ama bana kalsın istedim.
hadi bilemedik biz onu ama lezzetliydi neyse ki iki tanesi hala sağlam
lavin ve cesmii çok zevklisiniz ya hediyeler süper olmuş zeynep'in bebeklerin ilk cicileri gelmiş limonlara çok güldüm
kargo gelince eşleriniz anlamıyo mu ya ben hiç tutamam içimde deyiveririm :26:
bu arada lavin senin bloğun mu vaaar zevklerimiz çok benziyor seninle takip ekmek isterim düğün şarkımız bile aynıymış
kızlar benim hediyelerim de bunlarrrr cesmi_naza tekrar teşekkür ediyorummm...tek tek fotolarını çekemedim çünkü eşim evi bastı aniden çekilişten haberi yoktu