- 31 Temmuz 2020
- 19.964
- 59.981
- Konu Sahibi Hedef60kgolmak
Hayırlı geceler olsun yeni haftamız hayırlı olsun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bilemedim ya bugün çok dengesiz oldu kendimi şişkin hissediyorum ama açım yani bakalım haftanın sonunda belli olurHayırlı akşamlar olsun çok iyi
Ekmek çok görünmüyor amaResim ++ ekmek bir de abur cubur saati
Kız ben diyete alıştım ya esim oğlan için pasta getirdi şimdi işten çıkınca canım istemedi yaa yeşil çay içiyorumYarından tezi yok bu dombik bedeni terbiyelemeye başlamalı
++Ekmek yani resimden daha fazla ekmekEkmek çok görünmüyor ama
Umutsuzluk yok cumaydı tartı günün di miBilemedim ya bugün çok dengesiz oldu kendimi şişkin hissediyorum ama açım yani bakalım haftanın sonunda belli olur
Doğum günü müydüKız ben diyete alıştım ya esim oğlan için pasta getirdi şimdi işten çıkınca canım istemedi yaa yeşil çay içiyorum
Haa ben onu anlamadımdı. Ama olsun bugün daha dikkatli olursun.++Ekmek yani resimden daha fazla ekmek
Aynen cuma yada cmt tartilcam haftalık hedef 100.7 eğer düşebilirsem tam 8 kilo olacak bir ay zarfındaUmutsuzluk yok cumaydı tartı günün di mi
Yok doğum günü değildi de pasta istedi. Gerçi doğum gününü de taşınma telaşıyla kutlayamamistik babası yakmış mumları iyi ki doğdun diye girdi eve o kadar sevindi ki bende duygulandım işin doğrusu evlat gibisi yok Bi gülüşü dünyaları veriyorDoğum günü müydü
Bazen istemiyor da bazen çok istiyor can
Bugün tartıldım şükür çok artı yok , 1 aralığa göre eksi devam ediyor
Yükseltcem derken yani daha mı fazla almayı düşünüyorsun kaloriyi anlamadimmYok ya ben kalori hedefini yukselticem, belli ki bu ay bu şekil olacak
Hazırlık, alışma ayım kilo da verirsem kâr
Evet dün1.700 di bugün1.500 hedefHaa ben onu anlamadımdı. Ama olsun bugün daha dikkatli olursun.
Yok bundan daha fazla değilYükseltcem derken yani daha mı fazla almayı düşünüyorsun kaloriyi anlamadimm