- 22 Aralık 2020
- 494
- 377
- 53
- 25
- Konu Sahibi Hedef60kgolmak
Yaa hadi hayırlısı inşallah Allah gönlüne göre versinİşyeri hekimliği
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yaa hadi hayırlısı inşallah Allah gönlüne göre versinİşyeri hekimliği
Ya sus valla öldüm dün akşam haber verildi gece 4 e kadar temizlik yaptım halılarımda koltuklarimda lekeler vardı sildim ev bal dök yala oldu bide sabah 7 de kalkıp kahvaltı hazırlamaya giristim baya yoruldum belim tutulmuş inanki yakmisimdir yarım saat kadar önce gittiler misafirlerim daha. Biraz dinlenicem akşam yemeğinden sonra yarım saat kadar leslie düşünüyorum. Acıktım da meyveli soda içiyorum şimdi yarisini amaOh oh bana diyene bakın
Ama ben de ara yapmicam belki yağ yakıcı kahve yine
20 dk da merdiven yokuş var bugün
Tamam merak ediyorum yorumunuTamam bende denicem teşekkür ederim
Sen de veriyorsun ya günlere gidipHadi yaa senin metabolizmandan istiyorum o zaman
İnşallah teşekkür ederim üç cevabını ne yapığımı hatırlayamadığım soru var, biri doğru çıkarsa tamamdırYaa hadi hayırlısı inşallah Allah gönlüne göre versin
Eline sağlıkYa sus valla öldüm dün akşam haber verildi gece 4 e kadar temizlik yaptım halılarımda koltuklarimda lekeler vardı sildim ev bal dök yala oldu bide sabah 7 de kalkıp kahvaltı hazırlamaya giristim baya yoruldum belim tutulmuş inanki yakmisimdir yarım saat kadar önce gittiler misafirlerim daha. Biraz dinlenicem akşam yemeğinden sonra yarım saat kadar leslie düşünüyorum. Acıktım da meyveli soda içiyorum şimdi yarisini ama
Paylaşırım deneyinceTamam merak ediyorum yorumunu
Ha ha ha Nooo gün değildi ama gün menüsünden daha fazla yiyecek yapılmıştı ve yedikten sonra 1 kilo aldım Bi kereSen de veriyorsun ya günlere gidip
Süpersin inşallah olurrİnşallah teşekkür ederim üç cevabını ne yapığımı hatırlayamadığım soru var, biri doğru çıkarsa tamamdır
Afiyet olsun biz oğlumla Bi uyumuşuz şu saat olmuş tabi gece 2 saat uyursan böyle olur bende şimdi kalan köftelerden çeyrek ekmek arası yapıp yicem bol marullusundan. Geç olmuş zatenNeyse 1.000 kalori şu anda
1-2 saat sonra da balık buğulama yapicam salatalikla yerim
Hayırlı akşamlar olsun çok iyiAkşam yemeği kalorisi 524 kalori oldu toplamda 1138 kalori aldım. Bugun fazla su içemedim ama yatana kadar 3 litreye tamamlamaya calisicam. Spora da vakit ayiramadim ama yarın 50 dakika yapmayı düşünüyorum herkese iyi akşamlar