• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yaza Kadar Zayıflayalım 💖🌅🏖️👙

Oh oh bana diyene bakın :confused:
Ama ben de ara yapmicam belki yağ yakıcı kahve yine 😘
20 dk da merdiven yokuş var bugün
Ya sus 😁valla öldüm dün akşam haber verildi gece 4 e kadar temizlik yaptım halılarımda koltuklarimda lekeler vardı sildim ev bal dök yala oldu bide sabah 7 de kalkıp kahvaltı hazırlamaya giristim baya yoruldum belim tutulmuş inanki yakmisimdir 😀 yarım saat kadar önce gittiler misafirlerim daha. Biraz dinlenicem akşam yemeğinden sonra yarım saat kadar leslie düşünüyorum. Acıktım da meyveli soda içiyorum şimdi yarisini ama 😁

Ya sus 😁valla öldüm dün akşam haber verildi gece 4 e kadar temizlik yaptım halılarımda koltuklarimda lekeler vardı sildim ev bal dök yala oldu bide sabah 7 de kalkıp kahvaltı hazırlamaya giristim baya yoruldum belim tutulmuş inanki yakmisimdir 😀 yarım saat kadar önce gittiler misafirlerim daha. Biraz dinlenicem akşam yemeğinden sonra yarım saat kadar leslie düşünüyorum. Acıktım da meyveli soda içiyorum şimdi yarisini ama 😁
Eline sağlık

Akşam yemeği kalorisi 524 kalori oldu toplamda 1138 kalori aldım. Bugun fazla su içemedim ama yatana kadar 3 litreye tamamlamaya calisicam. Spora da vakit ayiramadim ama yarın 50 dakika yapmayı düşünüyorum herkese iyi akşamlar

1000025357.jpg

Back
X