- 31 Temmuz 2020
- 19.957
- 59.981
- Konu Sahibi Hedef60kgolmak
Vaay olsun 7kilo da olsa müthiş bişey hatta 6 bileAynen cuma yada cmt tartilcam haftalık hedef 100.7 eğer düşebilirsem tam 8 kilo olacak bir ay zarfında
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Vaay olsun 7kilo da olsa müthiş bişey hatta 6 bileAynen cuma yada cmt tartilcam haftalık hedef 100.7 eğer düşebilirsem tam 8 kilo olacak bir ay zarfında
Oy canım yaYok doğum günü değildi de pasta istedi. Gerçi doğum gününü de taşınma telaşıyla kutlayamamistik babası yakmış mumları iyi ki doğdun diye girdi eve o kadar sevindi ki bende duygulandım işin doğrusu evlat gibisi yok Bi gülüşü dünyaları veriyor
1 kilo var net, kusurati oynuyorÇok iyi ne kadar eksidesin peki çok daha iyisini yapabilirsin böyle devam
Sen bilirsin bir gün artı bir gün eksi çıkıyorum da aa sen de öyleBende bugün Bi tartilmak istiyorum aslında ama cesaretim de yok muhtemelen tartilmam ama deli gibi merak ediyorum ne haldeyim diye bakalımm
Tartıldım tartilmaz olaydımm haftanın başında olduğum kilodan 200 gr fazlayım yani 102.55Vaay olsun 7kilo da olsa müthiş bişey hatta 6 bile
Olsun o da güzel daha fazlası gitsin inşallah. Ya ben aslında hizli veriyorum 3 kilo verdim ilk başladığım haftada ama şu adet dönemi yok mu hem hormonlar hem beden darmadağın oluyor. Açım ama o kadar siskinim ki anlatamam.1 kilo var net, kusurati oynuyor
Sen bilirsin bir gün artı bir gün eksi çıkıyorum da aa sen de öyle
Hedefi düşür hedefi bu haftalıkTartıldım tartilmaz olaydımm haftanın başında olduğum kilodan 200 gr fazlayım yani 102.55
Olur olur canım inanıyorumOlsun o da güzel daha fazlası gitsin inşallah. Ya ben aslında hizli veriyorum 3 kilo verdim ilk başladığım haftada ama şu adet dönemi yok mu hem hormonlar hem beden darmadağın oluyor. Açım ama o kadar siskinim ki anlatamam.
Hayır hedefi dusurmicem gerisinde kalsam bile düşürmek yok. 1 saat leslie yaptım bugün ağırlıklarla falan baya zorlayıcı yorucu oldu ama harika hissediyorum yarın da yapmayı düşünüyorum inaniyorum kendime ne olursa olsun yılmak yok.Hedefi düşür hedefi bu haftalık
Olur olur canım inanıyorum
Sen bilirsin kuzum stres olma diye dedimHayır hedefi dusurmicem gerisinde kalsam bile düşürmek yok. 1 saat leslie yaptım bugün ağırlıklarla falan baya zorlayıcı yorucu oldu ama harika hissediyorum yarın da yapmayı düşünüyorum inaniyorum kendime ne olursa olsun yılmak yok.
Sağol canımm stres illaki oluyorum ama biraz da adet dönemine bağlıyorum. Şu dönem Bi geçsin de bakacağım BiSen bilirsin kuzum stres olma diye dedim
Tebrik ederim sporu
Sağol canımm stres illaki oluyorum ama biraz da adet dönemine bağlıyorum. Şu dönem Bi geçsin de bakacağım Bi
Kilo veremezsem sikilasirim en azından diyorum bu yüzden sporu bırakmak yok hiç yapamadığım günde bile 20 dakika ayiracagim inşallah
Bugünün beslenme raporunu veriyorum. Sabah aç karnına limonlu ılık su içildi, kahvaltıda 1 haslanmis yumurta 1 buçuk ceviz 1 dilim peynir, 1 domates 2 dilim ekmek; Ara öğünde 4 tane muşmula 1 bardak ayran;Akşam yemeğinden yarım saat kadar önce yeşil çay içildi,Aksam dolu Bi kase sebzeli Mercimek çorbası, 4 dilim ekmek yedim iki bardak da ayran içtim Totalde 950 Kalori ile günü kapatmış oluyorum..
Yok yok ceza değil spor hayatimin bir parçası olsun istiyorum yaniPeki ama unutma burda ceza yok
Sağol çiçeğimafiyet şifa olsun meleğim
he tamam :) ben de öbür ay başlıcam inşYok yok ceza değil spor hayatimin bir parçası olsun istiyorum yani
<3Sağol çiçeğim
İnşallahhe tamam :) ben de öbür ay başlıcam inş
<3
iyi gecelerr :)İnşallah
İyi geceler