- 31 Temmuz 2020
- 20.323
- 60.232
- 548
- Konu Sahibi Hedef60kgolmak
Günaydınlar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aynen inşallah devam ettirebilirimHarika harika
Benim de akşam hafifti omlet ekmek salatalık
İnşallah devam ettirirsin
Ben de akşam aticam dünün kolajını, bugün dikkat edeyim de 1.300 max hedefim
TünaydınGünaydınlar
AmiinAynen inşallah devam ettirebilirim
Bende bugün 1300 dolaylarında yemeyi düşünüyorum dün gece baya Bi acıktım. Akşam 20 dk leslie yaptim bide. Günümüz iyi geçsin
Aynen aslında doydugumuz an kalkmayı becerebilsek kilo problemimiz de olmazAmiin
350 oldu bile
Öğlen güzel doymak iyi geliyor
Yine da arada yazayım ki hesap kaçmasın
Çok iyiBen kahvaltıda farklı biseyler yemek istedim kaşarlı yumurtalı mantar sote yaptım 3 büyük mantardan tamamini yemedim 2 dilimden biraz fazla ekmek domates salatalık yedim. 380 kalori etti benimde.
Aynen çay kahve yesilcay varsa o da iyi oluyor. Yeme yeme ekler yeme akşam dediğin gibi yersen çok güzel Bi kalori alımıyla kapatırsın bende akşama brokoli salatasıyla kalan mantarı yerim diye düşünüyorum. Şimdi spor zamanıÇaya kahveye yumulayim bari , yersem küçük ekler ya da tartolet yerim bir tane
Akşam da tonlu salata ayran tamamdır
Niye yemeyim yaAynen çay kahve yesilcay varsa o da iyi oluyor. Yeme yeme ekler yeme akşam dediğin gibi yersen çok güzel Bi kalori alımıyla kapatırsın bende akşama brokoli salatasıyla kalan mantarı yerim diye düşünüyorum. Şimdi spor zamanı
Meyve yada leblebi galeta çubuk kraker ceviz falan tercih edersen daha iyi olur hem doyurucu hem de sağlıklı Bende şimdi Bi portakal yedim sadece ara öğün olarak. 50 dakika da leslie yaptımNiye yemeyim ya
Kolay gelsin
Akşam yemeğim hafif ve doyurucu olacakMeyve yada leblebi galeta çubuk kraker ceviz falan tercih edersen daha iyi olur hem doyurucu hem de sağlıklı Bende şimdi Bi portakal yedim sadece ara öğün olarak. 50 dakika da leslie yaptım
Okey o zamanAkşam yemeğim hafif ve doyurucu olacak
SüpersinBir saat yürüyüş yaptım bugün
Teşekkürlerrr sen deSüpersin