- 31 Temmuz 2020
- 20.323
- 60.232
- 548
- Konu Sahibi Hedef60kgolmak
İnşallah sağolunAnladım inşallah güzel sonuçlar alırsınız
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşallah sağolunAnladım inşallah güzel sonuçlar alırsınız
Ac karnına limonlu su Bi bardak da su içildi. 1 kutu da kakaolu süt ictim cunku cok uzun sureli bi acliktan dolayi enerjim yoktu spor icin. 40 dakika yürüyüşü de tamamladım totalde 284 kalori yaktım şimdi kahvaltı zamanı
Kahvaltıda 3 dilim yumurtalı ekmek, 1 adet zeytin bir küpten biraz daha büyük Peynir ve çırptigim yumurtanın kalanını ekmekleri kizarttigim tavada çok az yağda pişirip onu yedim. Domates ve salatalık da var tabi.
Kwsinlikle Daha Bi motive ediyor insanıAnladım makul hedefler evet
Benim de ayrıntı yazdığım defterim var o çok faydalı bence de
Teşekkür ederimAfiyet olsun
Aynen bence de öyle. Sandviç ekmeği büyük görünüyor o yüzden öyle düşündüler sen takma yolunda devam et umarım ki hedefine ulaşacaksın kendini yormadan rahatça sana güveniyorum.deryacakir0709 size açıklama yapayım resimdekilerin hepsini yemiş olmayabiliyorum, bazen eksik oluyor bazen bir elma daha yiyorum ekstra vs
Sonuç kalorim doğru olan
Eleştirenler daha sandviç ekmeğin gramıni bilmiyor, ekmeğin içinde ne olduğunu ne kadar yediğimi bilmiyor..
Yani mutlak dogru hesaplayan sanmıyorum olsun, amaç yaklaşık hesaplayıp bir skala içinde kalmayı başarmak diye düşünüyorum
Hevesini kimse kırmasın. Doğru Bi yoldasın tamamıyla diyet kafasına girmeden kendini kasmadan başarmayı hedefliyorsun o açıdan mantıklı Bi beslenme düzeni zamanla da azaltır tam bir sağlıklı beslenmeye bünyen ve zihnin de alışır birden baslamaktansa bu şekilde başlamak da mantıklı. Hevesini kimsenin kırmasına izin verme.Şahsen ben kimsenin tarzını yolunu eleştirmiyorum, hele ki yeni işe koyulmuş ve hevesli birinin sayfasına gidip hevesini kırmaya çalışmıyorum..
Teşekkür ederim hep beraber inşallahAynen bence de öyle. Sandviç ekmeği büyük görünüyor o yüzden öyle düşündüler sen takma yolunda devam et umarım ki hedefine ulaşacaksın kendini yormadan rahatça sana güveniyorum.
Aynen kilom çok var verilecek , bunun koruması var o yüzden acelem yokHevesini kimse kırmasın. Doğru Bi yoldasın tamamıyla diyet kafasına girmeden kendini kasmadan başarmayı hedefliyorsun o açıdan mantıklı Bi beslenme düzeni zamanla da azaltır tam bir sağlıklı beslenmeye bünyen ve zihnin de alışır birden baslamaktansa bu şekilde başlamak da mantıklı. Hevesini kimsenin kırmasına izin verme.
Senin mi benim mi vallaAynen kilom çok var verilecek , bunun koruması var o yüzden acelem yok
Hehe ikimizin de yaSenin mi benim mi valla
Afiyet olsun ne yedinBen bugün kaçamak yaptım abur cubur yedim biraz
Cips çikolata akşam da küçük pizzalardan yedim ya. Pişmanım yarın kacamaksiz sert Bi program beni bekliyor nett.Afiyet olsun ne yedin