- 31 Temmuz 2020
- 20.351
- 60.234
- 548
- Konu Sahibi Hedef60kgolmak
- #121
Evet dünü atayım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Vayy çok tebrik ederimAkşam yemeğinde brokoliden vaz geçildi fırında ekstra yag eklemeden patatesli tavuk kanat yapıldı 8 adet kanat 1 adete denk gelen patates yendi yanında bir buçuk dilim ekmek ile. Totalde 1267 kalori ile bugün de bitmiş oldu.![]()
Gece geç yatıyorsan çok acikabilirsin yalnız tok tutan Bi akşam yemeği değil. Ama sana iyi geliyorsa sıkıntı yok tabiki. Öğünler çok iyi görünüyor. 1300 kalori de ideal.Ben ekstradan paketli ürün hiç yememeye çalışıyorum bazen kaçamaklar oluyor tabi ama haftada belki bir kez.Akşam yemeği yeşil elma salatalık![]()
Teşekkürler ama çok yedim gibi hissettim doymuş hissetmiyorum ama acaba çok mu oldu diyorum kendi kendime spor da yaptım ya çok değil demiVayy çok tebrik ederim![]()
Kahveyi şekerli mi içiyorsun şekersiz miBirazdan limonlu yeşil çay icicem duble
Sonra da kahve içerim
Hosgeldin aramıza umarım faydalı olur paylaşımlarımız. En kısa zamanda hedefine hedefimize ulaşmak dileğiyleTeşekkürler ama çok yedim gibi hissettim doymuş hissetmiyorum ama acaba çok mu oldu diyorum kendi kendime spor da yaptım ya çok değil demi
Hosgeldin umarım hedefine ulaşırsın sende ama boyun kaç 55 fazla değil kiii55 kg ile bende katılıyorum hedef 48
Teşekkür ederim sende umarım ulaşırsın boyum 167 ama benim göbek sorunum var maalesef yağ oranım yüksekHosgeldin umarım hedefine ulaşırsın sende ama boyun kaç 55 fazla değil kiii![]()
Anladım canım başarılar o zamannTeşekkür ederim sende umarım ulaşırsın boyum 167 ama benim göbek sorunum var maalesef yağ oranım yüksek