- 22 Aralık 2020
- 494
- 377
- 53
- 25
- Konu Sahibi Hedef60kgolmak
-
Aman diyet yemeği olup da farklı biseyi yok aslında ya Bi gün sebze yemeği çorba salata Bi gün bakliyat pilav salata gibi Bi gün et tavuk balık türü yaparsan yine salata yada çorba gibi zaten o da azcık oluyor. Ben ara öğünler için meyveye önem veriyorum birkaç çeşit Meyve aldırdım bide işte leblebi ceviz yoğurt kepekli galeta aldırdım değişik değişik kombinleyip yiyorum işte. Ama bu önümüzdeki hafta becerebilirsem akşamları Bi kaşe çorba 1 dilim ekmekle günü bitircem eşim de vardiyada oluyor zaten yalnız oluyorum evde son hafta bu güzel Bi kilo kaybedelim inşallah.Şu an ayrı diyet yemeği yapacak halim yok
Afiyet olsunCips çikolata akşam da küçük pizzalardan yedim ya. Pişmanım yarın kacamaksiz sert Bi program beni bekliyor nett.
Doğru da işte ekmek arası daha cazip geliyorAman diyet yemeği olup da farklı biseyi yok aslında ya Bi gün sebze yemeği çorba salata Bi gün bakliyat pilav salata gibi Bi gün et tavuk balık türü yaparsan yine salata yada çorba gibi zaten o da azcık oluyor. Ben ara öğünler için meyveye önem veriyorum birkaç çeşit Meyve aldırdım bide işte leblebi ceviz yoğurt kepekli galeta aldırdım değişik değişik kombinleyip yiyorum işte. Ama bu önümüzdeki hafta becerebilirsem akşamları Bi kaşe çorba 1 dilim ekmekle günü bitircem eşim de vardiyada oluyor zaten yalnız oluyorum evde son hafta bu güzel Bi kilo kaybedelim inşallah.
Ceza demeyelim de daha hafif beslenmeye calisicam diyelimAfiyet olsunyine diyorum bak kendini cezalandırma fikren de olsa
Vay süpersin böyle devam eetBiraz yüksek oldu dün ama sıkıntı yok, tartıldım eksideyim
Hayırlı cumalarGünaydın hayırlı cumalar olsun
TamamCeza demeyelim de daha hafif beslenmeye calisicam diyelim
TeşekkürlerVay süpersin böyle devam eet
Hayırlı cumalar
Afiyet olsunBugün yine güne limonlu ılık su ve arkasina iki bardak su ile basladım.kahvaltim çok hafif oldu bir dilim ekmek kadar beyaz ekmek yedim yani somun ekmeğin köşesini yedim belki avcum kadar biseydi arasına Peynir biber domates koydum, 2 kaşık kadar da yogurt yedim. Yine domates ve salatalık tükettim 1 er tane kadar. Bugün spor yapmadım akşam iyi hissedersem yapabilirim. Ama yine de aktif olacağım bir gün temizlik yapacağım hemen şimdi başlıyorum senden ne haber?Hedef60kgolmak
Sana da afiyet olsun ama kilo olmasın inşallah. Başla çok iyi olur insan daha çok mutlu ve enerjik hissediyor kendini. E bide sıkılaşıyoruz daha ne olsun..Afiyet olsun
Afiyet olsun
Ben şu an dürüm götürüyorum valla
Spora öbür ay baslicam
Ay teşekkür ederimSana da afiyet olsun ama kilo olmasın inşallah. Başla çok iyi olur insan daha çok mutlu ve enerjik hissediyor kendini. E bide sıkılaşıyoruz daha ne olsun..
Hadi başarırsınEşimle iddiaya girdik önümüzdeki salıya kadar(10 gün var) 98 e düsebilirsem sürpriz Bi ödül var inşallah başarırım. Şimdi 102 dolaylarindayim.
Rica ederimAy teşekkür ederim
Hadi başarırsın
BravoRica ederim
İnşallah çok umutluyum 90 ları görsem motivasyonum daha da artacak.
Şimdi ara öğün yapıyorum 1 galeta yarım elma.
Harika harikaAkşam yemekleri yendi mi? Ben 8 kaşık yeşil fasulye yemeği, 3 dilim ekmek, 3 kaşık yogurtla akşam öğününü de bitirdim. Totalde 756 kalori alarak günü kapattım. Günüm güzel geçti çok açlık halsizlik hissetmedim. Bunu bir hafta sürdürmek dileğiyle günü bitiriyorumHedef60kgolmak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?