Yaza Kadar Zayıflayalım 💖🌅🏖️👙

Afiyet olsun

deryacakir0709 size açıklama yapayım resimdekilerin hepsini yemiş olmayabiliyorum, bazen eksik oluyor bazen bir elma daha yiyorum ekstra vs
Sonuç kalorim doğru olan
Eleştirenler daha sandviç ekmeğin gramıni bilmiyor, ekmeğin içinde ne olduğunu ne kadar yediğimi bilmiyor..
Yani mutlak dogru hesaplayan sanmıyorum olsun, amaç yaklaşık hesaplayıp bir skala içinde kalmayı başarmak diye düşünüyorum

Şahsen ben kimsenin tarzını yolunu eleştirmiyorum, hele ki yeni işe koyulmuş ve hevesli birinin sayfasına gidip hevesini kırmaya çalışmıyorum..

Aynen bence de öyle. Sandviç ekmeği büyük görünüyor o yüzden öyle düşündüler sen takma yolunda devam et umarım ki hedefine ulaşacaksın kendini yormadan rahatça sana güveniyorum.

Şahsen ben kimsenin tarzını yolunu eleştirmiyorum, hele ki yeni işe koyulmuş ve hevesli birinin sayfasına gidip hevesini kırmaya çalışmıyorum..
Hevesini kimse kırmasın. Doğru Bi yoldasın tamamıyla diyet kafasına girmeden kendini kasmadan başarmayı hedefliyorsun o açıdan mantıklı Bi beslenme düzeni zamanla da azaltır tam bir sağlıklı beslenmeye bünyen ve zihnin de alışır birden baslamaktansa bu şekilde başlamak da mantıklı. Hevesini kimsenin kırmasına izin verme.

Aynen kilom çok var verilecek , bunun koruması var o yüzden acelem yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…