• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yaza Kadar Zayıflayalım 💖🌅🏖️👙

Kimse yazmıyor ama ben yazayım yine de 45 dakika kadar zumba yaptım,580 kalori yaktım. Ara öğünümde 1 bardak süt 2 fincan ölçüde yaban mersini yedim.toplamda 210 kalori oldu ara öğününüm. Akşama da sarımsak limon soslu brokoli yapicam. Yarın tam 100 görmek istiyorumm💪

Selam kızlar nasılsınız? Aç karnına limonlu ılık su, kiraz sapi çayı, ve bir bardak sıcağa yakın ılık su içtim. Kahvaltıda 1 haslanmis yumurta, 1 dilim peynir, 3 adet zeytin, 2 dilim ekmek, yarımşar domates, salatalık, biber ve bir küçük demet maydanoz yedim. 349 kalori oldu. Saat 3 buçuk gibi de zumba yapmayı düşünüyorum. ☺️
selam canım

Kimse yazmıyor ama ben yazayım yine de 45 dakika kadar zumba yaptım,580 kalori yaktım. Ara öğünümde 1 bardak süt 2 fincan ölçüde yaban mersini yedim.toplamda 210 kalori oldu ara öğününüm. Akşama da sarımsak limon soslu brokoli yapicam. Yarın tam 100 görmek istiyorumm💪
Harikasın inşallah göreceksin :KK5:

Akşam öğünümü de yazayım

200 gr yogurt yani bir çorba kasesi kadar, bir tabak sıfır yağsız haslanmis limonlu sarımsaklı brokoli yedim ve totalde 854 kalori alarak bugünü de bitirdimm💪

Oooov çok üzüldüm diyetle ilgili sanmıştım bu mesajı sonradan gördüm. Tartışma mi oldu aranızda. Sevinmelisin bence. Gerçek yüzünü görebildiğin için aslında.
ama çok sarstı ya , daha önce de güvenimi sarsan davranışları oldu , hoşlandığım erkeğe gözümün önünde kur yaptı +18 müzik videoları paylaştı filan :cry:

Back