• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yaza Kadar Zayıflayalım 💖🌅🏖️👙

65 ideal 60 olursa daha rahat Bi hamilelik geçirirsin bende ikinci gebelik için kilo vermeye çalışıyorum 😍
Orası öyle tabi hamilelik sürecinde gene diyetisyeniyle çalışacağım zaten şimdilik kendi kendime debeleniyorum 😄 ilk 3 ay kilo verdirip kalan aylar bebeğe kilo aldırıp anneye aldırmıyorlar. O şekilde düşünüyorum bakalım hayırlısı. İnşallah ikimizde veririz ve sağlıkla hamile kalırız :) ilk çocuk kaç yaşında sizin?

1000025677.jpg

Orası öyle tabi hamilelik sürecinde gene diyetisyeniyle çalışacağım zaten şimdilik kendi kendime debeleniyorum 😄 ilk 3 ay kilo verdirip kalan aylar bebeğe kilo aldırıp anneye aldırmıyorlar. O şekilde düşünüyorum bakalım hayırlısı. İnşallah ikimizde veririz ve sağlıkla hamile kalırız :) ilk çocuk kaç yaşında sizin?
Ya süper özel diyetisyene mi gideceksin bende istiyorum kilo kontrollü hamilelik geçirmek cunku çok kilo aldım ilk gebeligimde ikincisi öyle olsun istemiyorum. Amin inşallah sağlıkla olur. Oğlum 3 yaşında şimdi yaza gebelik düşünüyorum. Oldu doğdu derken 4 buçuk yaşına gelir diye düşünüyorum hayırlısıyla inşallah.

Ya süper özel diyetisyene mi gideceksin bende istiyorum kilo kontrollü hamilelik geçirmek cunku çok kilo aldım ilk gebeligimde ikincisi öyle olsun istemiyorum. Amin inşallah sağlıkla olur. Oğlum 3 yaşında şimdi yaza gebelik düşünüyorum. Oldu doğdu derken 4 buçuk yaşına gelir diye düşünüyorum hayırlısıyla inşallah.
Evet bir diyetisyenle konuştum gebelerle çalışıyor yüksek kilo gebelik şekeri felanda tetikliyor o yüzden bende kontrollü gitmek istiyorum :) hamilelik öncesi fazla kilomu verip hamilelik sürecinde de bebeğe kilo aldırıp kendim kilo almadan tamamlamak istiyorum bakalım :)
Hadi inşallah istediğiniz gibi olur 😇

Evet bir diyetisyenle konuştum gebelerle çalışıyor yüksek kilo gebelik şekeri felanda tetikliyor o yüzden bende kontrollü gitmek istiyorum :) hamilelik öncesi fazla kilomu verip hamilelik sürecinde de bebeğe kilo aldırıp kendim kilo almadan tamamlamak istiyorum bakalım :)
Hadi inşallah istediğiniz gibi olur 😇
İnşallah canım inşallah öyle olur Allah sağlıkla nasip etsin dilerim ki. Bana da sana da 😊

Merhaba kızlar. Hepinize sürecinizde kolaylıklar diliyorum 🌺
Bende kilo verme sürecindeyim. 85 kilo ile başladım. 1.5 ayda 76.70 düştüm. Hala devam ediyorum ilk hedefim 65 sonrasına bakacağız 😇
Aralıklı oruç gibi yapıyorum. 12de kahvaltı 4/4.30 gibi ara öğün 7.8 arası akşam yemeği. Haftanın 4/5 günü 8km en az yürüyüş yapıyorum. Kalori hesabı yapmıyorum. Herkese başarılar diliyorum 😀
Hoşgeldiniz kolay gelsin

Kız niye durduramican 🤣
Teşekkür ederim 😍
Bugün daha iyi olacak
Dün resimler dışında kıvır zıvır vardı 😀
Ben duramıyorum bazen daha fazlasını çekiyor canım napayim. O yüzden hiç yememeyi tercih ediyorum. Sende dikkat et kıvır zıvırlara bak veriyorsun ne güzel gram gram alma. Benim yarın 1 ay bitiyor bakalım son Bi haftadır kaçamak hiç yoktu.

Ben duramıyorum bazen daha fazlasını çekiyor canım napayim. O yüzden hiç yememeyi tercih ediyorum. Sende dikkat et kıvır zıvırlara bak veriyorsun ne güzel gram gram alma. Benim yarın 1 ay bitiyor bakalım son Bi haftadır kaçamak hiç yoktu.
Valla bugün kötü oldu moralim çok bozuk

Selam kızlar nasılsınız? Aç karnına limonlu ılık su, kiraz sapi çayı, ve bir bardak sıcağa yakın ılık su içtim. Kahvaltıda 1 haslanmis yumurta, 1 dilim peynir, 3 adet zeytin, 2 dilim ekmek, yarımşar domates, salatalık, biber ve bir küçük demet maydanoz yedim. 349 kalori oldu. Saat 3 buçuk gibi de zumba yapmayı düşünüyorum. ☺️

Back