Yaza kadar 15 kılo vermek isteyen bayanlar buyursun gelsın:) Bu sefer olacak

selam kızlar bugün kimseden ses yokmuş
sabah erkenden kalkıp pikniğe gittik arkadaşlarla kahvaltıda ve öğlen mangalda fazla kaçırdım ama ip atladık voleybol ve futbol oynadık fazlasıyla eritmişimdir 8 de geldik eve banyo sefası ve uyku...
her yerim ağrıyor top oynamaktan yarın nasıl işe gideceğim bakalım iyi akşamlar diliyorum

günaydın canolar, sabah kahvaltım 1 yumurta 2 dilim ekmek yedim az peynir bol yeşilllik. bugün bana daha ekmek yok. böyle işte. hafta sonum kaçamaksız geçti diyebilirim. haftasonu annemlerin yanına gittim memlekete arkadaşımın düğünü vardı her gören inanamadı beni acayip gaza geldim. herkes çok zayıflamışsın dedi sevindirik oldum. ama durmak yok elbette sağlıklı beslenmeye devam

Günaydın kizlar, umuyorum hepiniz iyisinizdir. hafta sonum kaçamaklı gecti maalesef. Kahvaltim yumurta zeytin çok az peynir iki dilim ekmek.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Selam canlarım,
Nihayet gelebildim yanınıza..
Cuma günü nişanım vardı bildiğiniz üzere
Herşey çok güzeldi, çok eğlendim, çok mutluydum

Cuma akşamına kadar diyetimi hiç bozmadım, ancak nişan öncesi rahatlamak adına alkol aldım
nişanda zaten çok oynadım, bayaaa spor yapmış oldum
cumartesi pazar da diyetime çok uyamadım, dolayısıyla bu sabah itibariyle yeniden başladım, zaten bugün diyetisyen randevum var, tekrar motive olucam
Sizler neler yaptınız bakalım
Hilalcim evlilik yıldönümünüz nasıl geçti?
Selcancım düğüne gitmişsin, ne güzel zayıflama iltifatları duymuşsundur
Artık daha da hızlı kilo veriosun hem
Kayınvalidenin gelinlik baskılarına da aldırma, hem zaten düğün öncesi son provalarda gelinliğin büyük gelse de tekrar daraltma yaparlar nasılolsa
Rukişim senin kilo verme hızın da gerçekten gıpta edilesi, çok tebrik ediyorum.

Valla çok özledim sizleriii

Kuzummmmm hoşgeldinn. çok sevindim güzel geçmesine. allah tamamına erdirsin. evet çok güzel iltifatlar aldım. acayip gaza geldim. özledik yaaaa bukadar uzun gitmee bidaha.

kuzucum hoşgeldin
geçmiş olsun anlattın ne güzel
randevunun sonucunu merakla bekliyorum bu haftasonu kutlıycaz
biraz garip bişey oldu 19 u diye aklımda kaldı
9 uymuş meger

aman olsun bizde selcanla faceden takılıyoz
kimse uğramıyor dogru düzgün buraya

kuzum helal olsuun
demekki böyle şeyler lazım
sen her hafta bana göster ben sana iltifatın kralını yaparım

Kuzummmmm hoşgeldinn. çok sevindim güzel geçmesine. allah tamamına erdirsin. evet çok güzel iltifatlar aldım. acayip gaza geldim. özledik yaaaa bukadar uzun gitmee bidaha.

bana da iltifatlar yağdı, çok zayıflamışsın diye ama benim hep cevap aynı: "daha vermem gereken kilolarım var"
buradayım artıkkkk

valla regl olucam bugün yarın, şişim maaleseff, o yuzden bugünki rakam fazla çıkacaktır
geç kutlama yaparsınız artık, olsun cnm
kimse yazmaz hale gelmiş gerçekten bende farkettim az önce :44:

canım sen yakmışındır oh ne güzel eğlenmişin
haftasonu kaçamaksız olurmu hiçç

Günaydın kizlar, umuyorum hepiniz iyisinizdir. hafta sonum kaçamaklı gecti maalesef. Kahvaltim yumurta zeytin çok az peynir iki dilim ekmek.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

herkesin kaçamakları olmuş gene
alıştı vücut canım
her pazar mutlaka bi kaçamk yapıyoruz
sıkma canını haftaiçi halledersin

kızlar merabalar epeydir yazamıyorum ama okudum yazdıklarınızı herkes çok iyi kilolar vermiş maşallah hep böyle devam edelim ben de bu sabah 54.9 gördüm hem şok hem sevindirik oldum ama bi yandan da düşünüyorum cumartesi az su içtim pazar çok içerek telafi etmeye çalıştım ama yine de su kaybı olabilir mi diye:44:

pınarcım çook güzel sevindim senin adına Allah hayırlısıyla tamamına erdirsin,sen yakmışsındır hafta sonu kaçamaklarını da,
rukiyecim hilalcim serpilcim selcancım ve fazicim sizlerde azimle devam ediyosunuz kilo vermeye şurda bikaç kişi kaldık ve bu kişiler bence zaferi görmeden bırakmıycak bu işi inşallah
bu aralar yoğunum yazamıyorum ama bırakmadım dönücem bi yarın da müsade edin sonrasında burdayım,hafta sonunu az kaçamakla geçirdim bu arada

hoş geldin canım, nişanın güzel geçmesine sevindim. darısı düğününe. benim kilo verme hızım yavaşladı maalesef,ama ben direniyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…