Ben halen olamadim ölücem sitresten test yaptim hamile Değilim gayet düzenli olurdum niye böyle olduyaa
Şükürler olsun regl oldum bugün. İştah falanda kalmadi ... diyet super gidio artk önümüzde ki haftadan itibaren kilo bildirimlerim baslar benim kızlar.
Ya ben nasil bi mesaja alıntı yapmış m .. pardon. Yanlışlikla yanlış mesaj i alinti yapmisim.. eee kızlar ne var ne yok bakalım
Ben halen olamadim ölücem sitresten test yaptim hamile Değilim gayet düzenli olurdum niye böyle olduyaa
gözün aydın canım
hadi gözün aydın canım
bende oldum bugün çok şükür hamilelikten şüpheleniyordum. çok rahatladım. canım senle kilolarımız aynı sanırım 74.900 üm ben pazartesiden itibaren gün gün tartılıp buraya bildirim yapıcam sporuda ihmal ettim ne zamandır . benim nisan sonu hedefim 70i görmek bakalım olur inşllah.
Veeeee mutlu son :) regl oldum alaaaaaaammm buna bile burda seviniriz o derece yaniiii :)
Kuzum ama ben nerden baksan 2 yıldır aynı kilodaydim ama bu şekilde gecikmeler kasımda başladı bende anlayamadım. Neyse az önce regl olmuş bulunuyorum ptesi de gidip hemen tahlillerimi yaptiricam bakalım sonuçları gorucez
hu huuuu kimse yok mu bugün
geç kalktık kızımla her hafta sonu olduğu gibi
anneme kahvaltıya geldik bir bakayım dedim ama kimseler yookk
Pınarcığım nasıl geçti akşamınız merak ediyorum güzel geçmiştir büyük ihtimal diye düşünüyorum
günaydın canınlar nasılsınız bakalım:)
hafta sonu pek kimse uğramamış yine,herkesden güzel haberler gelmiş ben de haberimi vereyim eşimle barıştık çok şükür doğum günü için hazırlıklarım da çok hoşuna gitti çok mutlu oldubu arada dün tabi çok kaçamaklı oldu benim için 3 dilim börek yedim akşam,sarma yedim bikaçtane,rus salatası da yedim pasta da yedim ama o kadar ağır geldi ki dilimi bitiremedim benim böyle işte,ha bi de sabah telefonun azizliğine uğradım çalar saati çalmadı işe 1 saat geç geldim ve kahvaltı olarak armut yiyorum yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim
Selam kızlar,
Haftasonu uğrayamadım, bi bakıyım dedim şimdi, bi baktım ki sizde kayıpsınız zaten)))
Kızlar malumunuz cuma akşamı sevgilimin ailesinin evine iadeyi ziyarette bulunduk, herşey çok güzeldi yine, 2 teyzesi de vardı.
Asıl önemlisi yarın akşam istemeye geliolar :))) dün bi elbise ve ayakkabı aldım isteme gününde giymek için.
2 hafta sonra yani 11 nisan da nişan var
Haftaiçi bi gün alışverişe çıkıcaz annesiyle fln. Yarın da çok işim var puff
Neyse bu esnafa iyice bi zayıflarım inşallahhh
Öpüyorum hepinizi...
Selam kızlar,
Haftasonu uğrayamadım, bi bakıyım dedim şimdi, bi baktım ki sizde kayıpsınız zaten)))
Kızlar malumunuz cuma akşamı sevgilimin ailesinin evine iadeyi ziyarette bulunduk, herşey çok güzeldi yine, 2 teyzesi de vardı.
Asıl önemlisi yarın akşam istemeye geliolar :))) dün bi elbise ve ayakkabı aldım isteme gününde giymek için.
Öpüyorum hepinizi...
günaydın canınlar nasılsınız bakalım:)
hafta sonu pek kimse uğramamış yine,herkesden güzel haberler gelmiş ben de haberimi vereyim eşimle barıştık çok şükür doğum günü için hazırlıklarım da çok hoşuna gitti çok mutlu oldubu arada dün tabi çok kaçamaklı oldu benim için 3 dilim börek yedim akşam,sarma yedim bikaçtane,rus salatası da yedim pasta da yedim ama o kadar ağır geldi ki dilimi bitiremedim benim böyle işte,ha bi de sabah telefonun azizliğine uğradım çalar saati çalmadı işe 1 saat geç geldim ve kahvaltı olarak armut yiyorum yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim
Bizde gayet seviyeliyiz cnm ne kaynanami ne kayinpederimi sevmem işlerine guclerine herzamn kosarim ihtiyac duyduklari her konuda yardim ederim ama ne anne ne baba derim jaynanama anne demememin sebebide ilginc:) gelinlik bakmaya gidiyoruz dugune bi ay var anne diyorum vana anne deme fol yok yumurta yok ilerde pisman olurdun demisti o gun bugundur anne demiyorum ikisinede bana bisey demedikleri surece seslenmiyorum bisey demiyorum cok cektirdiler cook iyyyyy nefret tavan yapti gene
Gene kimselr yok sanrim sabah kahvaltim herzamnki gibi arada portakl öğle sabze yoğurt asonra kahveni iccem yanindada kuru yemiş yerim aksama firinda tavuk patates yapcam ondan ve salata yemeyi düşünüyorum yarin annemlere gitcem bi hafta yokum kızlar hepiniz jendinize iyi bakin bi hafta sonra görüşürüz inş hepinizi öpüyorum
canlar doktora gittim geldim. sonuçlar temiz ama tabi hala regl olmadım. regl olabilsem 2. veya 3. günü tekrar bir tahlil yapılacak. bakalım beklemedeyim.
Veeeee mutlu son :) regl oldum alaaaaaaammm buna bile burda seviniriz o derece yaniiii :)
Kuzum ama ben nerden baksan 2 yıldır aynı kilodaydim ama bu şekilde gecikmeler kasımda başladı bende anlayamadım. Neyse az önce regl olmuş bulunuyorum ptesi de gidip hemen tahlillerimi yaptiricam bakalım sonuçları gorucez
Selam kızlar,
Öpüyorum hepinizi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?