Yaza kadar 15 kılo vermek isteyen bayanlar buyursun gelsın:) Bu sefer olacak

Ben halen olamadim ölücem sitresten test yaptim hamile Değilim gayet düzenli olurdum niye böyle olduyaa

Şükürler olsun regl oldum bugün. İştah falanda kalmadi ... diyet super gidio artk önümüzde ki haftadan itibaren kilo bildirimlerim baslar benim kızlar.

Şükürler olsun regl oldum bugün. İştah falanda kalmadi ... diyet super gidio artk önümüzde ki haftadan itibaren kilo bildirimlerim baslar benim kızlar.

Ya ben nasil bi mesaja alıntı yapmış m .. pardon. Yanlışlikla yanlış mesaj i alinti yapmisim.. eee kızlar ne var ne yok bakalım

Ya ben nasil bi mesaja alıntı yapmış m .. pardon. Yanlışlikla yanlış mesaj i alinti yapmisim.. eee kızlar ne var ne yok bakalım

bende oldum bugün çok şükür hamilelikten şüpheleniyordum. çok rahatladım. canım senle kilolarımız aynı sanırım 74.900 üm ben pazartesiden itibaren gün gün tartılıp buraya bildirim yapıcam sporuda ihmal ettim ne zamandır . benim nisan sonu hedefim 70i görmek bakalım olur inşllah.

merhaba arkadaşlar, bugün yine kimseler olmaz burda. ben bugünde çalışıyorum sabah kahvaltım 1 yumurta 1 dilim çavdar ekmeği az peynir. birazdan yeşil çayımı içerim ohh misss.

Canm bu sabah 74.200 çıktım. . Ayniyiz bende nisan sonuna hedefi 69 koydum... hadi bakalım ... insallah 60 lari görürüz

Selam
Kızlar 9 kilocuk fazlam var. 5 aylık da bir oğlum var kilolarımı vermem gerek Yada gardolabımı yenilemem gerekecek bana da fikir verin

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Canımmm gözün aydın, hafifleyecen kesin )

Canımm, güzel geçti cuma akşamı, herşey daha da iyiye gidio, kaynaşıolar

Selam kızlar,
Haftasonu uğrayamadım, bi bakıyım dedim şimdi, bi baktım ki sizde kayıpsınız zaten )))
Kızlar malumunuz cuma akşamı sevgilimin ailesinin evine iadeyi ziyarette bulunduk, herşey çok güzeldi yine, 2 teyzesi de vardı.
Asıl önemlisi yarın akşam istemeye geliolar :))) dün bi elbise ve ayakkabı aldım isteme gününde giymek için.
2 hafta sonra yani 11 nisan da nişan var
Haftaiçi bi gün alışverişe çıkıcaz annesiyle fln. Yarın da çok işim var puff
Neyse bu esnafa iyice bi zayıflarım inşallahhh
Öpüyorum hepinizi...

günaydın canınlar nasılsınız bakalım:)
hafta sonu pek kimse uğramamış yine,herkesden güzel haberler gelmiş ben de haberimi vereyim eşimle barıştık çok şükür doğum günü için hazırlıklarım da çok hoşuna gitti çok mutlu oldu bu arada dün tabi çok kaçamaklı oldu benim için 3 dilim börek yedim akşam,sarma yedim bikaçtane,rus salatası da yedim pasta da yedim ama o kadar ağır geldi ki dilimi bitiremedim benim böyle işte,ha bi de sabah telefonun azizliğine uğradım çalar saati çalmadı işe 1 saat geç geldim ve kahvaltı olarak armut yiyorum yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim

günaydın canlar, Sabah kahvaltım 1 yumurta 1 dilim çavdar ekmeği azıcık peynir ve yeşillik.

sevindim canımmm kaçamağıda boşver mutluluğuna değer

canımmmmmmmmmmm çok sevindim hadi bakalım hayırlısı olsunnn ayy eminim çok güzel olacaksın. bol şans kuzummm

canım çok sevindim hızlısın
çok mutlu ol inşş
hadi gelde haberleri ver bakalım

çok sevndim canım
ben sana demiştim
kasma kendini
herşey olacagına varır
benmde bu pazar işe yaramadı
2 dilim börek 1 tabak mantı bide browni yedim
ve 1 kilo fazlam var
bu kadar yemekten kilo almam ama
işte umut fakirin ekmeği naparsın
gelinde gaz verin azcık 19 una kadar
2 kilo vermem lazım

seviyeli olmak en iyisi tabi canım neyseki şimdi iyisiniz:)

dikkat et annendeyken kaçamaklara özletme kendini biz de öpüyoruz seni

canlar doktora gittim geldim. sonuçlar temiz ama tabi hala regl olmadım. regl olabilsem 2. veya 3. günü tekrar bir tahlil yapılacak. bakalım beklemedeyim.

canım sonuçlarına da regli olmana da çok sevindim artık zihnen de bedenen de rahatlarsın bu da tartıya yansıycak tabi:)

canımm hadi hayırlı olsun çabucak gelişmiş işler çok sevindim inşallah herşey yolunda gider yarınki haberleri de bekliyoruz tabi:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…