ahhh ahhh bebeğim seni çok iyi anlıyorummm biliosun bu ekipte kaynanadan dertli olanların en başında geliyorum. evet haksızlık yapmıyorsun ama sen yinede daha mantıklı sebepler (yani mantıklı derken zaten söylediğin mantıklı ama eşin farklı anlıyor anladığım kadarıyla. onunda aklına yatacak sebepler bul) bulmalısın ikna edebilirsin. ve inşallah en kısa zamanda çözersin bu durumu. bilirim çok can sıkıcı.
haklısın aslında canım benim kavınvalidemle bi sorunum yok çok şükür ama görümceyle anlaşamam şimdi uzakken iyiyiz arada bir gidince tatlı oluyo ama yakın olursak öyle olmaz ben uzak olalım hep tatlı olalım istiyorum,şimdiye kadar kimden duysam herkes uzaklık en iyisi diyo bi bildikleri varki söylüyo bu insanlar,bakalım benimkine bunu güzellikle anlatmanın bir yolunu bulmam lazım dua edin benim için
dualarımız seninle canım halledersin sen :)
teşşekür ederim canım1 ayda 5 kilo çok güzel darısı başıma :)özel yaptığın diyet listeniz varmı peki ?
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
haklısın aslında canım benim kavınvalidemle bi sorunum yok çok şükür ama görümceyle anlaşamam şimdi uzakken iyiyiz arada bir gidince tatlı oluyo ama yakın olursak öyle olmaz ben uzak olalım hep tatlı olalım istiyorum,şimdiye kadar kimden duysam herkes uzaklık en iyisi diyo bi bildikleri varki söylüyo bu insanlar,bakalım benimkine bunu güzellikle anlatmanın bir yolunu bulmam lazım dua edin benim için
Tatli dil yılanı deliğinden çıkarılmış hic sıkma canını herşey hallolur
Öyle yemeğim tonbalikli salata okadar
sağol canım bakalım inşallah akşam sinirlerime hakim olup tatlı tatlı konuşmayı deneyim,sana da afiyet olsun:)
selam kızlar nasılsınız
ben dün akşam çayın yanında kaçama yaptıgım için bugunu hafif geçiricem
sabah: yumurta,yarım dilim bugday ekmeği,salatalık
ara 2 fincan yeşil çay
öğlen: sütsüz nestle nesfit
akşamda nesfit yeme planım
waaoowwwww işte buuuubravo kuşum kutluyorumm seniii!!!
yok yok kuzum tutuyorumda mesela akşamları ben geç çıkıyorum diye geçiştiriyordum pek bişeyler yemezdim şimdi bişiler yemek zorunda kalıyorum. az yiyorum ama yiyorum sonuçta.
yok yok kuzumm yolumdan kimse çeviremez beniiii tam gaz devamm verememiş olabilirim ama almadım dasadce 100 gr falan fazla çıkıyorum oda reglin bana geri dönüşü hala teşrif edemedi kendileri.
Papata cayi severim aslinda denesem bari
aa bna da anlatın o zaman hep beraber yaptıgınız seyleri. cumaları ilan ederim kilomu seve seve. peki her gün tartılmak sizce nasıl fikir. ben kafayı yiyorum..
Aksam nesftin yerine salata yoğurt ye canim onlarin kaloriside çok da azdill hani
canım beni çok tok tutuyo nesfit o yüzden evede geç gidiyorum belki eve gittigimde salata yiyebilirim
benimde regl,m gecikti diye düşünüyordum ki şubat ayının 28 çektiğini unutmuşum u ay 2-3 gün gecikme olması normal şimdi gün gün hesaplayınca benim daha 2 günüm varmış. bu arada regl öncesi su topluyorum sanırım bugün 75.1 çıktım 74.9 dum aslında bakalım benimki bitince kesin kilom meydana çıkar.
canım böle bitkisel çayları denerken araştır önce emzirenler kullanabiliyor mu diye
Bende aksamlari cay icersem yaninda cerez gibi yiyorum genede aksam yemegi yerine koyma cnm sen salata yoğurt cok iyi hekeki yoğurt suz öğün yapma
haklısın acilen yogurt almam lazım iş yerinde bulundurmam gerekbugunu de böyle geçirelim bakalım nolcak ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?