tabi canım, bende bi keresinde bi kaç hafta önce gece kulubundeyken, yan masadaki kız benimkine öleee bakıp durdu, bende kıza gözü diktim, en sonunda göz göze geldik benimkine çaktırmadan ne bakıyon diye el kaldırdım kafayı sallayarak, hemen kafasını çevirdi kız
bence burada bile yazmayalım yeni başlık açınca özelden yazarız birbirimize, ifşa olucaz yoksa :)
hehehehehbiz napalım yawrucanlar foto ortada :26::26::26:
hehehehehehherhalde kızımmm bize baksalar bizim adamlar adamı haşat ederler
ayyyy yanlız bende sanki benim adama baksalar görcekmişim gibi
az indeks göz çıkarmaz tabiki jelicikkişisel tercih tabi ki canım, kime ne yani, sonuçta beden kitle endeksinin de belirli aralıkları var, biz o oranı alt sınıra çekmek istiyoruz
tabii canım aynen öyle.
biri uzun uzun baksa farkedersin canım illa ki..
ay adamlara deriz kıskanç diye biz daha fenayız
az indeks göz çıkarmaz tabiki jelicik
yok kuzum öyle ddiiiil baksa elbette fark ederim ama benim adam yaban ellerde bilion hep dışarıda kaptan benimki
yok kuzum öyle ddiiiil baksa elbette fark ederim ama benim adam yaban ellerde bilion hep dışarıda kaptan benimki
tabi canım, bende bi keresinde bi kaç hafta önce gece kulubundeyken, yan masadaki kız benimkine öleee bakıp durdu, bende kıza gözü diktim, en sonunda göz göze geldik benimkine çaktırmadan ne bakıyon diye el kaldırdım kafayı sallayarak, hemen kafasını çevirdi kız
tamam bi daha bi yerde aytu isimli birini görürsem kızz senmisin aysocanım diye sorarım hahahaha
iyi yapmışsın haketmiş o kız herkes durucağı yeri bilsin şekerim:)
tabii canım, gitsin sap erkeklere baksın alla alla, ayıp yanii, yanında kız varken de bakıolar, ne bu kalitesizlik..
ah canım benim:) biz hepsini topiği açtığımızda değiştirelim en iyisi hepsini burdan belirttik zaten pek şaşkınız valla
bebeğim en mutlu senin koca olcak o gelene kadar dal gibi olcan ve gelinliğin içindede kuğu gibi
heee doğruya
neyse canım sen takma kafanı öle şeylere, o geldiğinde şok olacak seni görünce, ona odaklan, sonra aklı sende kalacak hep
ayyyy yanlız bende sanki benim adama baksalar görcekmişim gibi
jelibonlarım acayip yoruldum ama çok eğlendim
hiç durmadan cevap yazıyom bi beni alıntılamadan yazıları okuyorum
bende dedikodu bitmez bu kv olduktan sonra
bu arada benimki aradı sizinkilere gidelim mi dedim
evimize gidelim aşkım
onlar bize geliğrler biz gitmessek dedim olsun diyo
jelibonlarım acayip yoruldum ama çok eğlendim
hiç durmadan cevap yazıyom bi beni alıntılamadan yazıları okuyorum
bende dedikodu bitmez bu kv olduktan sonra
bu arada benimki aradı sizinkilere gidelim mi dedim
evimize gidelim aşkım
onlar bize geliğrler biz gitmessek dedim olsun diyo
ayy bende yoruldum valla, zor yetişiyorum
gidin cnm evinize boşver, eşin istemiosa ne gidicen
onların geleceği varsa da gelirler artık yapacak bişi yok
üzülme canım Allah kavuştursun önemli olan onun gözünün sende olması bizim engel olmamız biyere kadar
aynen kuzum ikimizde kv ler maşallah bide bende + olarak görümcede var. dedikodu topiğimiz çok eğlenceli olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?