Yaza kadar 15 kılo vermek isteyen bayanlar buyursun gelsın:) Bu sefer olacak

ya canım kıskanıolar, bizim ego tavan yapacak ya, korkuolar ezilecekler bizim egonun yanında diye, ondan yok iyisin kilolu değilsin fln diolarr
tam tersini düşün, mesela benimki göbeğini eritse hemen bi havalara girer, kasıla kasıla gezer. gecen gün ona "yoo iyisin sen" dediğimi farkettim.
demek ki bende ona aynısını yapıorum

amin canım inşallahh

amin canım amin.. eline öyle bi fırsat geçmiş iyiliğine kullanırmı hiç

tamam o zaman bana pin diyin, sana da hil diyelim
selcanın zaten belli değil, ayşe nin ayso iyi , rukiş seninkini de ru mu yapalım napalımmm

arkadaşlarım bana kısaca RUK der :) ben her halukarda belli olucam en iyisi başka bir isim bulayım kendime :) yeni dedikodu başlığına yeni isim

dönüp biri baksa adama canına okursun tabe bende aynısı yaparım
pazar markete girdik kız benimkini bi kesiyor kasiyer benle gözgöze geldi
resmen öldürdü beni gözünle
bizimkine dedim yok ben farketmedim diyor

tabi canım, bende bi keresinde bi kaç hafta önce gece kulubundeyken, yan masadaki kız benimkine öleee bakıp durdu, bende kıza gözü diktim, en sonunda göz göze geldik benimkine çaktırmadan ne bakıyon diye el kaldırdım kafayı sallayarak, hemen kafasını çevirdi kız

heheheheheh herhalde kızımmm bize baksalar bizim adamlar adamı haşat ederler

zayıflıycam dedim daha çok motive ediyorlar
dahiliyedi doktor telden beden kitle indexime baktı bide adamda şaşırdı ya
bana kalsa ben hala yağlıyım ama

kişisel tercih tabi ki canım, kime ne yani, sonuçta beden kitle endeksinin de belirli aralıkları var, biz o oranı alt sınıra çekmek istiyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…