ayy bebeğim sağol
kocam da diyo bak şunun havalrına diye bana
ay garibim hiç bişey demiyor ya zayıladın kilolu değilsin falan diyo öncedende ben seni kilolu bulmuyordum zaten diiyor
tabi adam eini atınca hatun ele geliyodu şimdi kemik yığını olcak korkuyo garip
tamam o zaman bana pin diyin, sana da hil diyelim
selcanın zaten belli değil, ayşe nin ayso iyi , rukiş seninkini de ru mu yapalım napalımmm
yazık ya, üzüldüm. kız ne yapsın dertleşecek arkadaşlar bulmuş, samimiyetlerine inanmış anlatmış meramını. kime ne zararı var. işgüzar görümce! okuyup kıza ona göre davranıp gönlünü almak varken dövdürmüş. Allah iyilerle karşılaştırsın cümlemizi.
yazık ya, üzüldüm. kız ne yapsın dertleşecek arkadaşlar bulmuş, samimiyetlerine inanmış anlatmış meramını. kime ne zararı var. işgüzar görümce! okuyup kıza ona göre davranıp gönlünü almak varken dövdürmüş. Allah iyilerle karşılaştırsın cümlemizi.
selcanın zaten belli değil, ayşe nin ayso iyi , rukiş seninkini de ru mu yapalım napalımmm
ya canım kıskanıolar, bizim ego tavan yapacak ya, korkuolar ezilecekler bizim egonun yanında diye, ondan yok iyisin kilolu değilsin fln diolarr
tam tersini düşün, mesela benimki göbeğini eritse hemen bi havalara girer, kasıla kasıla gezer. gecen gün ona "yoo iyisin sen" dediğimi farkettim.
demek ki bende ona aynısını yapıorum
ayy olabilir her kadın geliip yanıma senneden geldin dedi durdu mantıklı
ay ne komik olur, hakikaten döverler o zaman :)
doğru diyon valla benm kocanın ismide var direk kapak olur bana
hahahaha sende zayıflamak için demeseydin bari, alerjik oldum yiyeceklerden fln
arkadaşlarım bana kısaca RUK der :) ben her halukarda belli olucamen iyisi başka bir isim bulayım kendime :) yeni dedikodu başlığına yeni isim
evet sana başka bulalım, ismini tersten fln mı yazsak eyikur fln
dönüp biri baksa adama canına okursun tabe bende aynısı yaparım
pazar markete girdik kız benimkini bi kesiyor kasiyer benle gözgöze geldi
resmen öldürdü beni gözünle
bizimkine dedim yok ben farketmedim diyor
sizlerinki iyi kamufle ben biraz daha değişim yapim dur aytu iyidir gibi geldi
tabi canım, bende bi keresinde bi kaç hafta önce gece kulubundeyken, yan masadaki kız benimkine öleee bakıp durdu, bende kıza gözü diktim, en sonunda göz göze geldik benimkine çaktırmadan ne bakıyon diye el kaldırdım kafayı sallayarak, hemen kafasını çevirdi kız
zayıflıycam dedim daha çok motive ediyorlar
dahiliyedi doktor telden beden kitle indexime baktı bide adamda şaşırdı ya
bana kalsa ben hala yağlıyım ama
bence burada bile yazmayalım yeni başlık açınca özelden yazarız birbirimize, ifşa olucaz yoksa :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?